Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Svitolina e în turul doi la Roland Garros, după un meci greu, contra unei jucătoare de numai 17 ani

Nicu Savin

Publicat 01/06/2021 la 14:45 GMT+3

Elina Svitolina s-a calificat în turul secund de la Roland Garros, după ce a învins-o în 2 seturi pe franțuzoaica Oceane Babel, scor 6-2, 7-5.

PARIS, FRANCE - JUNE 01: Elina Svitolina of Ukraine celebrates in their ladies first round match against Oceane Babel of France during day three of the 2021 French Open at Roland Garros on June 01, 2021 in Paris, France.

Credit imagine: Getty Images

Elina Svitolina (6 WTA) era mare favorită în fața franțuzoaicei Oceane Babel, o jucătoare de numai 17 ani, aflată pe locul 1111 WTA și care a intrat pe tabloul principal de la Paris beneficiind de un Wild Card.
În primul set diferența de valoare s-a văzut clar, ucraineanca câștigând cu 6-2 după o jumătate de oră. În manșa secundă însă, Babel a oferit o replică mult mai bună și a condus cu 5-2. Svitolina și-a ridicat însă nivelul și nu a mai cedat niciun game până la final, impunându-se astfel cu 6-2, 7-5, după o oră și 18 minute de joc.

Elina Svitolina e în turul doi de la Roland Garros

În turul secund, Svitolina se va duela cu Ann Li (75 WTA). Jucătoarea din Statele Unite a obținut cea mai rapidă victorie de până acum din turneu, învingând-o în 2 seturi pe Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-1, după numai 47 de minute de joc.
Svitolina își continuă așadar aventura de la Roland Garros, turneu la care a ajuns cel mai departe până în sferturile de finală, în 3 rânduri (2015, 2017 și 2020).
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo