Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams a anunțat ce va face după eliminarea de la Roland Garros 2021! Decizia americancei

Irina Aldea

Publicat 07/06/2021 la 13:42 GMT+3

Roland Garros 2021 | Serena Williams a fost eliminată duminică în optimile de finală de la Paris. Americanca a anunțat deja ce urmează pentru ea înaintea sezonului de iarbă.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams, numărul 8 mondial, a fost eliminată duminică în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, fiind învinsă în două seturi, 6-3, 7-5, de kazaha Elena Rybakina. Cea mai mică dintre surorile Williams, care va împlini 40 de ani în toamna acestui an, a ratat astfel o nouă ocazie de a-şi trece în palmares al 24-lea titlu de Grand Slam şi a egala astfel recordul australiencei Margaret Court.
Americanca, triplă câştigătoare a trofeului la Roland Garros, dar care nu s-a mai impus într-un turneu major din 2017, a comis 19 erori neforţate pe parcursul jocului câştigat de Rîbakina după o oră şi 17 minute. Acesta a fost primul duel dintre cele două jucătoare în circuitul profesionist, iar Serena Williams reuşise să câştige anterior toate cele 14 meciuri jucate împotriva reprezentantelor Kazahstanului.

Roland Garros 2021 | Ce hotărâre a luat Serena Williams după eliminarea de la Paris

Eliminată în optimi de la Roland Garros, Serena a luat decizia de a pleca mai devreme către Londra, acolo unde va pregăti în cel mai bun mod posibil Wimbledon-ul, turneu la care va încerca încă o dată să o egaleze pe Margaret Court (24 de titluri de Grand Slam): "Mă voi duce acasă și mă voi recupera după Paris. Mă voi regrupa, iar apoi voi începe direct pregătirea pentru Londra. Trebuie să ajung acolo devreme pentru carantină, deci, da, va fi destul de curând (sosirea în Regat)".
Ultima ediție de la Wimbledon a fost cea din 2019 (anul trecut nu s-a ținut din cauza pandemiei), iar Serena Williams a ajuns până în finală (a fost învinsă categoric de Simona Halep). Turneul de pe iarba londoneză va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
În urma eliminării Serenei Williams, pe tabloul de la Roland Garros au mai rămas doar două jucătoare din Top 10 mondial: poloneza Iga Swiatek (nr. 9) şi americanca Sofia Kenin (nr. 5), campioana, respectiv finalista ediţiei 2020 a turneului parizian, care s-ar putea înfrunta în sferturile de finală.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo