Cea mai titrată jucătoare din Era Open a luat azi decizia de a se retrage de la Roland Garros chiar înaintea meciului din turul al doilea, cel pe care urma să-l dispute cu sportiva din Bulgaria, Tsvetana Pironkova. Nu este deocamdată clar motivul pentru care marea campioană din Statele Unite ale Americii a ales să abandoneze.
În urma acestei decizii, meciul dintre Amanda Anisimova și Bernarda Pera a fost mutat pe arena principală, Philippe Chatrier. Pentru Serena, Roland Garros 2020 reprezenta ultima șansă din acest sezon competițional de a o ajunge din urmă pe Margaret Court, sportiva care deține recordul pentru cele mai multe turnee majore câștigate în carieră, 24 la număr.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 8 MINUTE

Serena Williams ratează și în 2020 șansa de a o egala pe Margaret Court

Serena a venit la scurt timp după anunțul organizatorilor la conferința de presă și a vorbit despre decizia ei de a abandona. Marea campioană în vârstă de 39 de ani a spus că are nevoie de o pauză de recuperare de cinci sau șase săptămâni. "Iubesc să joc în Paris și ador zugra. Este atât de distractiv pentru mine să joc pe această suprafață. Mi-am dorit tare mult să fac un efort aici, să încerc să dau tot ce am mai bun, însă este vorba despre o accidentare la tendonul lui Ahile. Nu a avut timp să se refacă după US Open și m-am gândit dacă sunt în stare să duc la bun sfârșit acest turneu în condițiile date. Am dificultăți acum și în a merge, așa că trebuie să-mi văd de recuperare", a spus Serena la conferința de presă de la Paris.
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26