Cea mai titrată jucătoare din Era Open a luat azi decizia de a se retrage de la Roland Garros chiar înaintea meciului din turul al doilea, cel pe care urma să-l dispute cu sportiva din Bulgaria, Tsvetana Pironkova. Nu este deocamdată clar motivul pentru care marea campioană din Statele Unite ale Americii a ales să abandoneze.
În urma acestei decizii, meciul dintre Amanda Anisimova și Bernarda Pera a fost mutat pe arena principală, Philippe Chatrier. Pentru Serena, Roland Garros 2020 reprezenta ultima șansă din acest sezon competițional de a o ajunge din urmă pe Margaret Court, sportiva care deține recordul pentru cele mai multe turnee majore câștigate în carieră, 24 la număr.
Australian Open
Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open 2022! Cu cine joacă româncele
12/01/2022 LA 12:49

Serena Williams ratează și în 2020 șansa de a o egala pe Margaret Court

Serena a venit la scurt timp după anunțul organizatorilor la conferința de presă și a vorbit despre decizia ei de a abandona. Marea campioană în vârstă de 39 de ani a spus că are nevoie de o pauză de recuperare de cinci sau șase săptămâni. "Iubesc să joc în Paris și ador zugra. Este atât de distractiv pentru mine să joc pe această suprafață. Mi-am dorit tare mult să fac un efort aici, să încerc să dau tot ce am mai bun, însă este vorba despre o accidentare la tendonul lui Ahile. Nu a avut timp să se refacă după US Open și m-am gândit dacă sunt în stare să duc la bun sfârșit acest turneu în condițiile date. Am dificultăți acum și în a merge, așa că trebuie să-mi văd de recuperare", a spus Serena la conferința de presă de la Paris.
Australian Open
Tiley a anunțat că Nadal va juca la Australian Open, chiar dacă acum are COVID. Situația lui Nole
22/12/2021 LA 09:44
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06