Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a scăpat de finalista de anul trecut de la Roland Garros! Surpriză uriașă la Paris

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/09/2020 la 18:18 GMT+3

Simona Halep a primit luni o veste foarte bună la Paris: a scăpat de finalista de anul trecut, Marketa Vondrousova (19 WTA).

Marketa Vondrousova

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek a produs azi la Roland Garros o surpriză uriașă, când a eliminat-o încă din primul tur pe Marketa Vondrousova, finalista de anul trecut de la Paris. Tânăra sportivă din Polonia s-a impus în primul tur, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc. Vondrousova a reușit să câștige doar trei game-uri în tot meciul și a dat uitării prin evoluția de azi parcursul de excepție de la ediția din 2019.
În urma acestui rezultat, Simona Halep a mai scăpat de o jucătoare puternică, favorită numărul 15 pe tabloul feminin de simplu. Simona și Vondrousova s-ar fi putut întâlni în optimile de finală la Paris. În mod evident, Simona este mare favorită la ediția din acest an de la Roland Garros, însă Vondrousova rămâne pentru campioana noastră o redutabilă adversară.
Până acum, Simona și Vondrousova s-au mai întâlnit de două ori în circuitul feminin de tenis, în ambele ocazii impunându-se sportiva din Cehia: 2-6, 6-3 2-6 la Indian Wells în 2019 și 6-2, 5-7, 3-6 la Roma 2019. În 2019 la Roland Garros, Marketa Vondrousova a fost învinsă în finală de actualul lider mondial din WTA, Ashleigh Barty, scor 1-6, 3-6.
Roland Garros 2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo