Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020! Bucureșteanca promite să facă o partidă bună

Cristian Mihală

Actualizat 28/09/2020 la 10:28 GMT+3

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020 | Irina Begu a stat de vorbă cu eurosport.ro după victoria din primul tur de la Roland Garros. În runda următoare, sportiva din București va avea o misiune dificilă, urmând a o întâlni pe principala favorită la French Open, Simona Halep.

Halep și Begu s-au întâlnit până în prezent de 6 ori

Credit imagine: Eurosport

Meci de colecție în turul secund de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep și Irina Begu vor fi adversare, într-o partidă care va fi transmisă în direct de Eurosport miercuri.
Irina a acordat un scurt interviu pentru colegul Vlad Dumitrescu după victoria impresionantă reușită cu Jill Teichmann, finalista de la Top Seed Open, de la Lexington. Bucureșteanca s-a impus în cele din urmă cu 6-4, 4-6, 6-3, după o luptă extrem de grea, apoi a prefațat disputa cu Simo. Begu e conștientă că presiunea va fi pe adversară și a promis să facă o partidă cât mai bună.
"Cu siguranță va fi un meci greu, așa cum au fost toate cu Simona. Însă, în același timp, știu că nu am absolut nimic de pierdut. Îmi place să joc împotriva ei și sper să fac un meci bun", a spus Begu pentru eurosport.ro.
Cele două bune prietene s-au întâlnit până în prezent de 6 ori, de fiecare dată impunându-se Simo. Totuși, Irina a arătat de destule ori că își poate ridica nivelul jocului atunci când evoluează împotriva actualului număr doi mondial. La Madrid, în 2016, pe zgură, Begu a reușit să îi administreze un "bagel" sportivei din Constanța.
picture

Irina Begu, interviu pentru eurosport.ro, după calificarea în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020 | "Sunt condiții grele"

Begu a vorbit și despre meciul propriu-zis contra lui Teichmann și s-a declarat extrem de bucuroasă că a putut face reglajele necesare pentru a se impune în decisiv. Elvețianca și-a ridicat mult nivelul după primul set, dar Irina s-a adaptat și a găsit puterea să câștige o confruntare extrem de dificilă.
"Știam de la început că e o jucătoare foarte bună. În primul rând e o specialistă, îi place foarte mult zgura. Mă așteptam la un meci greu, am jucat cu ea anul trecut chiar după Roland Garros și am pierdut acel meci. A fost un meci greu, în setul al doilea ea și-a ridicat un pic nivelul. Nu a mai făcut deloc greșeli, a trebuit să vin cu ceva în plus, a trebuit să fiu puțin mai agresivă. Am încercat să îmi deschid terenul mai mult și, atunci când mi s-a creat oportunitatea, să intru în teren mai mult. Am încercat să iau mingea mai repede și să fac punct, însă nu a fost deloc ușor: condiții grele, frig, vânt. Dar mă bucur că am reușit să mă adaptez și am câștigat", a mai spus Begu, care a vorbit și despre condițiile de la Roland Garros 2020: "Dacă stau să compar cu US Open, din punct de vedere al restricțiilor aici e mai ok, sunt mai permisivi. Însă, cu vremea nu prea avem ce să facem. Din câte am înțeles, acum o săptămână a fost foarte cald. Asta e, vine toamna, vine frigul. Organizatorii au încercat să facă tot posibilul să țină Roland Garrosul anul acesta. Trebuie să ne adaptăm cu toții, mă bucur până la urmă că putem să jucăm. Dar, cum am spus, sunt condiții foarte grele".
Begu a jucat magnific finalul setului 1, când, în ultimul game, a revenit de la 15-40.
picture

Irina Begu, final de prim set de vis, în primul tur la Roland Garros

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DE LUNI, DE LA ROLAND GARROS

EUROSPORT 1 (începând cu ora 12:00)
  • P.KVITOVA [7] v O.DODIN
  • M.CILIC v D.THIEM [3]
  • S. VOEGELE v Patricia M TIG
  • K.AHN v S.WILLIAMS [6]
  • E.GERASIMOV v R.NADAL [2]
EUROSPORT 2 (începând cu ora 12:00)
  • Y.NISHIOKA v F.AUGER-ALIASSIME [19]
  • E.SVITOLINA [3] v V.GRACHEVA
  • T.ZIDANSEK v G.MUGURUZA [11]
  • G.MONFILS [8] v A.BUBLIK
  • D.MEDVEDEV [4] v M.FUCSOVICS
EUROSPORT 4K
  • P.KVITOVA [7] v O.DODIN
  • M.CILIC v D.THIEM [3]
  • PC K.AHN v S.WILLIAMS [6]
  • E.GERASIMOV v R.NADAL [2]
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo