Sizikova, 25 de ani, este clasată pe locul 89 în lume la dublu. La simplu, clasamentul său (652) nu îi permite să spere la participarea la turneele importante. Rusoaica face acum obiectul unei anchete, anunţă presa germană şi cea belgiană, după ce la meciul pierdut în primul tur, la dublu, contra perechii Mitu/Ţig, casele de pariuri au raportat activităţi suspecte.

Două duble greşeli şi un punct ciudat pentru Siziakova

Concret, la partidele de dublu se pariază mult mai puţin decât la confruntările de simplu. În schimb, în gameul 5 al setului secund din disputa amintită s-ar fi plasat pariuri mult mai mari decât în mod obişnuit. Şi mult mai mari decât în restul gameurilor din acel meci, toate pronosticurile indicând un break al româncelor. Sizikova şi Brengle au pierdut acel game la 0, în condiţiile în care rusoaica a făcut două duble greşeli şi a rămas imobilă mult timp la alt schimb, la care în cele din urmă, când a sprintat, nu a mai ajuns.
Roland-Garros
Simona Halep, șansă uriașă la Roland Garros, după retragerea lui Barty din tenis
23/03/2022 LA 08:48
Evident, ancheta în cauză o vizează exclusiv pe sportiva din Rusia, sportivele noastre neavând nimic de a face cu suspiciunile care planează asupra Sizikovei.
"Poliția franceză a deschis o anchetă asupra unui meci de dublu feminin de la Roland Garros. Cotidianul german Die Welt anunță că s-ar fi câștigat sute de mii de euro în timpul acestui meci și mari suspiciuni plutesc peste cerul parizian.
Partida în cauză s-a disputat în prima rundă de dublu feminin, miercurea trecută şi a adus faţă îmn faţă duo-ul român Andreea Mitu/Patricia Maria Tig și perechea ruso-americană Madison Brengle/Yana Sizikova. Mai multe site-uri de pariuri sportive ar fi desemnat meciul drept suspect, după ce au detectat un comportament ciudat al pariorilor, în gameul 5 al primului set. Un videoclip a fost postat pe Twitter la începutul acestei săptămâni și unele schimburi sunt îngrijorătoare", notează dhnet.be.
Mai jos imaginile în care Sizikova e suspectată că nu şi-ar fi apărat corect şansele.

Sizikova, suspectată că nu şi-a apărat corect şansele într-unul din gameurile cu Mitu/Ţig

Roland-Garros
Djokovic se va vaccina, de frica lui Nadal. Anunțul făcut de omul care i-a scris autobiografia
02/02/2022 LA 06:46
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06