Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

You Say, We Play - Votează aici meciul tău preferat de la Roland Garros

Irina Aldea

Actualizat 21/05/2020 la 18:51 GMT+3

Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România printr-un nou concept de program, prin care vor putea alege ce vor să urmărească în perioada următoare.

You Say We Play

Credit imagine: Eurosport

Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program. Este vorba despre un program TV ales de telespectatorii Eurosport: You Say, We Play.
picture

We Play

Credit imagine: Eurosport

Vom avea parte în perioada 25 mai – 7 iunie de cele mai tari meciuri ale ultimelor trei decenii, cele mai frumoase clipe trăite pe zgura pariziană, reveniri spectaculoase, meciuri-maraton, partidele disputate de jucătorii favoriți ai spectatorilor de la Paris, cele mai tari meciuri disputate de Serena Williams, dueluri care au lansat cu adevărat cariera multor sportivi, partide legendare cu jucători care au marcat istoria sportului alb sau cele mai tari finale disputate de cel mai titrat jucător pe zgura din Paris, Rafael Nadal.
picture

You Say, We Play, Roland Garros

Credit imagine: Eurosport

Înfrângeri neașteptate ale favoriților - 25 mai
Tenisul a fost mereu un sport imprevizibil, iar marii favoriți au fost sub presiune mai ales în primele tururi de la turneele de Grand Slam. Au fost câteva surpriza uriașe de-a lungul timpului și la Roland Garros. Pe care dintre ele ați vrea să o revedeți la Eurosport pe 25 mai?
Meciuri-maraton - 26 mai
Zgura de la Roland Garros a fost martor al unor meci foarte spectaculoase desfășurate pe parcursul a mai multe ore. Fie că e vorba de peste 5 ore ale partidei în 5 seturi dintre Tsitsipas - Wawrinka de anul trecut sau de finala fetelor din 2001 terminată cu 12-10 în setul decisiv, voi puteți decide ce meci memorabil vreți să revedeți la Eurosport pe 26 mai.
picture

You Say, We Play, Roland Garros

Credit imagine: Eurosport

Meciuri disputate de favoriții gazdelor - 27 mai
Jucătorii francezi au ridicat mereu tribunele în picioare cu partide spectaculoase. Mary Pierce, Yannick Noah, Henri Leconte, Tsonga sau Monfils au fost mereu în centrul atenției la turneul de Grand Slam de acasă, iar victoriile lor au fost savurate de către miile de fani de la Roland Garros. Care este meciul jucat de francezi la Paris ați vrea să revedeți pe 27 mai?
Cele mai bune meciuri ale Serenei Williams - 28 mai
Serena Williams a reușit să câștige de trei ori la Paris și a devenit astfel cea mai de succes americancă, după Chris Evert, în epoca modernă a tenisului, pe zgura de la Roland Garros. Aceste succese obținute de cea mai de succes jucătoare de tenis din istorie au venit după meciuri foarte disputate și cu o savoare aparte. Votați și puteți revedea cel mai ftumos meci jucat de Serena Williams la Roland Garros pe 28 mai.
picture

You Say, We Play, Roland Garros

Credit imagine: Eurosport

Meciuri care au reprezentat începutul performanței pentru anumiți jucători de tenis - 29 mai
Roland Garros a reprezentat un start perfect pentru marea performanță a unor jucători uluitori de tenis. Aici, pe zgura de la Paris, au început ascensiunea jucători care au ajuns pe prima poziție în clasamentul mondail sau au reușit să câștige mai multe turnee de Grand Slam. Votează favoritul tău și îl vei revedea la Eurosport pe 29 mai. Victoria lui Marat Safin la doar 18 ani în fața lui Andre Agassi? Succesul în doar 64 de minute obținut de Muguruza în fața Serenei Williams în 2014? Surpriza reușită de necunoscutul Michael Chang în fața lui Ivan Lendl în 1989?
Finale masculine clasice - 30 mai
Roland Garros a fost martorul unor finale superbe. Am ales patru finale care au devenit meciuri clasice în istoria tenisului. Pe care ați vrea să o revedeți pe 30 mai?
picture

You Say, We Play, Roland Garros

Credit imagine: Eurosport

Finale disputate de jucători care s-au impus o singură dată la Roland Garros - 31 mai
Să câștigi un turneu de Grand Slam este foarte greu. Există jucători care au avut parte de mai multe succese, dar sunt și jucători care s-au bucurat de acest privilegiu o singură dată. Juan Carlos Ferrero, Michael Chang, Gatson Guadio, Sam Stosur și Jelena Ostapenko au fost o singură dată fericiți, la Roland Garros. Pe care dintre aceste finale de pe zgura pariziană vreți să revedeți pe 31 mai?
picture

You Say, We Play. Votează pentru propriul Roland Garros!

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo