Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal, Djokovic și Federer pe aceeași parte de tablou la Roland Garros! Cu cine vor juca româncele

Vlad Dumitrescu

Publicat 27/05/2021 la 19:16 GMT+3

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru ediția din 2021 a Roland Garros. Al doilea Grand Slam al anului se va disputa între 30 mai și 13 iunie în direct pe canelele Eurosport și Eurosport Player.

Novak Djokovic of Serbia, Rafael Nadal of Spain and Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer se află pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros 2021, în timp ce Naomi Osaka va juca în primul tur cu Patricia Țig iar Serena Williams o va întâlni pe Irina Begu. Williams și Osaka s-ar putea întâlni în semifinale.
Tragerea la sorți a fost una de bun augur pentru Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev pentru că cei patru nu vor fi nevoiți să se întâlnească cu niciunul din clasicul Big 3 până în finală.
Sferturile de finală ar putea fi cu adevărat stelare: Djokovic - Federer, Nadal - Rublev, Zverev - Thiem și Tsitsipas - Medvedev.
Djokovic s-ar putea întâlni cu Rafa Nadal în semifinalele de la Paris în ceea ce ar fi o reeditare a finalei de anul trecut din ediția amânată pentru toamnă. De asemenea, Nadal și Djokovic s-au mai întâlnit în semifinale la Paris în 2013, în ceea ce a fost un meci cu adevărat memorabil, cel mai frumos al ediției și unul dintre cele mai spectaculoase din istoria turneului.
Djokovic, Nadal și Federer au câștigat 17 din ultimele 20 de turnee de Grand Slam.
Djokovic va da piept în primul tur cu Tennys Sandgren în timp ce Nadal îl va înfrunta pe Alexei Popyrin. Favoritul numărul doi, Medvedev, va juca cu Alexander Bublik, în timp ce Dominic Thiem îl va întâlni pe Pablo Andujar.
Federer are cea mai ușoară misiune, elvețianul urmând să întâlnească un tenismen venit din calificări.

Întâlniri incendiare și pe tabloul feminin la Roland Garros 2021

Tabloul feminin arată și el foarte interesant. Campioana en-titre Iga Swiatek va da piept cu Kaja Juvan în primul tur, în timp ce finalista de anul trecut, Sofia Kenin, o va întâlni pe campioana din 2017, Jelena Ostapenko. Kenin și Swiatek s-ar putea întâlni în semifinale.
Ash Barty, liderul mondial, va începe turneul împotriva americancei Bernarda Pera și ar putea juca în semifinale cu Swiatek.
Iată cum ar putea arăta sferturile de finală pe tabloul feminin: Ash Barty v Elina Svitolina, Sofia Kenin v Iga Swiatek, Serena Williams v Aryna Sabalenka și Bianca Andreescu v Naomi Osaka.

Meciurile româncelor în primul tur la Roland Garros 2021

  • Irina Begu - Serena Williams
  • Sorana Cîrstea - Johanna Konta
  • Patricia Țig - Naomi Osaka
  • Ana Bogdan - o jucătoare din calificări
  • Mihaela Buzărnescu - Arantxa Rus
Meciurile din primul tur de la Roland Garros 2021
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo