Românca a întâlnit-o în turul 3 pe Paula Badosa, o jucătoare care traversa forma vieții pe zgură până la întâlnirea cu Sorana Cîrstea.

Ana Bogdan, ratează optimile la Roland Garros

Până la întâlnirea cu Ana Bogdan, Badosa pierduse un singur meci în sezonul european pe zgură, în fața liderului mondial, Ashleigh Barty. De asemenea, jucătoarea de 23 din Spania, nu mai pierduse niciun set de 7 partide.
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29
Ana Bogdan a început cu un prim game pierdut pe propriul serviciu și Badosa a condus cu 2-0 în primul set. Jucătoarea noastră a avut o revenire de senzație și a câștigat clar primul set, scor 6-2, în 38 de minute.
Setul doi a fost mult mai echilibrat între Ana Bogdan și Paula Badosa. Cele două jucătoare au început setul secund cu câte un game pierdut pe propriul serviciu, după care s-a mers cap la cap până la 3-3.
Românca și-a pierdut serviciul la 3-3 și Badosa a ajuns la 5-4, unde a servit pentru a închide setul. Ana Bogdan a revenit însă și a făcut break-ul pentru 5-5, după care a câștigat game-ul pe propriul serviciu și a venit la conducere în setul secund, dar meciul a mers în tie-break.
Sportiva din Spania a avut nervii mai tari și a reușit să se impună în tie-break în fața Anei cu 7-4, iar meciul a mers astfel în decisiv.
Setul decisiv a fost unul cu răsturnări de situație de ambele părți, dar, din păcate, jucătoarea noastră a cedat în final și a pierdut calificarea în optimi. Cel mai important moment din setul decisiv a fost în game-ul 9, la scorul de 4-4 când românca a avut 3 șanse de break, dar le-a ratat și Badosa și-a adjudecat setul cu 6-4 și implicit calificarea în optimi.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Roland Garros 2021: Top 5 cele mai amuzante momente petrecute la Paris la ediția din acest an
15/06/2021 LA 09:39
Roland-Garros
Djokovic, "rege" la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale unei finale de poveste
14/06/2021 LA 04:35