Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor. Sorana Cîrstea la Roland Garros 2021. Care va fi ora de start a meciului cu Zidansek

Vlad Dumitrescu

Publicat 05/06/2021 la 18:09 GMT+3

Sorana Cîrstea va evolua în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros împotriva Tamarei Zidansek, din Slovenia.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea este la un pas să își egaleze cea mai bună performanță din carieră la Roland Garros - sfertul de finală atins în 2009, atunci când a pierdut în fața lui Stam Stosur, în două seturi.
De această dată, Cîrstea va da piept cu slovena Tamara Zidansek, numărul 85 mondial. Partida va avea loc duminică, 6 iunie, în direct pe Eurosport 1 de la ora 12:00. Meciul va fi primul al zilei de pe arena Suzanne-Lenglen.

SORANA CÎRSTEA, ÎN OPTIMILE ROLAND GARROS 2021

Cu o vreme total schimbată față de primele runde dar și cu o încredere în propriile forțe sporită după un an foarte bun până acum, Sorana Cîrstea a venit la meciul cu Daria Kasatkina plină de speranțe pentru un nou meci mare.
Iar începutul partidei a confirmat aceste speranțe. Sorana a jucat cu încredere, plină de dezinvoltură și a dominat partida, luând rapid un avans de trei game-uri. Totuși, Kasatkina a revenit în meci ulterior, profitând și de o căzătură neplăcută a Soranei care a necesitat un timeout medical. S-a făcut 3-2 însă de acolo românca a revenit spectaculos în joc.
Loviturile Soranei au început din nou să fie precise iar sportiva noastră a făcut break-ul pentru a se distanța ulterior la 5-2. Chiar dacă rusoaica a mai luat un game, Sorana și-a ajudecat în cele din urmă setul cu 6-3.
Al doilea set a început cu trei break-uri consecutive, însă două ale Soranei și românca a profitat, câștigându-și ulterior prima serviciul pentru a conduce cu 3-1. Cîrstea a continuat să joace excelent și să dicteze ritmul partidei, ajungând la 4-2. A urmat un nou break care a confirmat că victoria era aproape iar Sorana și-a făcut apoi serviciul pentru a se califica în optimile de finală de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Tamara Zidansek.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo