Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile. Barbora Krejcikova s-a calificat dramatic în finala Roland Garros după un maraton cu Maria Sakkari

Vlad Dumitrescu

Publicat 10/06/2021 la 21:41 GMT+3

Barbora Krejcikova a învins-o pe Maria Sakkari în trei seturi (7-5, 4-6, 9-7) în semifinalele de la Roland Garros.

Barbora Krejcikova - French Open

Credit imagine: Getty Images

A doua semifinală a zilei de pe tabloul feminin a început ca o furtună. Sakkari a jucat perfect primul game al meciului și a obținut break-ul, numai că acesta avea să fie primul din trei consecutive în primele trei game-uri. Ambele jucătoare au evoluat mai bine pe serviciul adversarei.
Krejcikova a făcut imediat rebreak-ul urmând ca Sakkari să se impună și ea ulterior pe serviciul cehoaicei. Break-urile au fost numeroase în primul set și după ce Sakkari a irosit oportunități importante de a se detașa la 4-1, meciul a curs ulterior în direcția Barborei. Jucătoarea din Cehia a profitat de ceea ce părea să fie lipsa de concentrare a lui Sakkari și și-a adjudecat în cele din urmă primul set cu 5-3.

Krejcikova, în finala de la Roland Garros

În setul al doilea însă am avut parte de un cu totul alt meci. Maria Sakkari a dominat meciul, chiar dacă a comis destule erori neforțate și a câștigat în cele din urmă a doua parte a partidei pentru a împinge a doua semifinală în decisiv.
Al doilea set, care a adus un joc mult mai bun al jucătoarei din Grecia, i-a adus și mai multă încredere lui Sakkari și asta s-a văzut încă din începutul setului decisiv. Sakkari a reușit un break rapid și părea că va controla partida, însă în cele din urmă nu a fost cazul. Am avut parte de un set final dramatic și extrem de echilibrat.
În cele din urmă, Krejcikova a câștigat cu 9-7 în decisiv și va juca în marea finală împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, sâmbătă, în direct pe Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo