Din nefericire, primul mare turneu pe zgură al sezonului nu a fost ferit de problemele cauzate de pandemia de Covid-19. Daniil Medvedev (cap de serie 2) a fost nevoit să se retragă de la turneul din Principat după ce a ieșit pozitiv la un test pentru Covid-19.
La auzul acestei vești, îngrijorarea a crescut în tabăra lui Rafael Nadal, care s-a antrenat cu jucătorul rus. Cel puțin deocamdată, fanii ibericului pot să stea liniștiți, deoarce atât el, cât și membrii staff-ului său au dat rezultate negative la testele efectuate luni.
Conform protocolului, următorul test este programat peste trei zile, în timp ce jucătorii care locuiesc în propriile case în Monaco sunt testați zilnic.
Tenis
Higgins, "rușinat" de retragerea lui Federer: "Cum ar fi să-l țin pe O'Sullivan de mână și să plâng"
ACUM O ORĂ

ATP MONTE CARLO | RAFAEL NADAL: "MONTE CARLO FACE PARTE ȘI DIN ISTORIA MEA PERSONALĂ."

Mastersul de la Monte Carlo este unul dintre turneele preferate ale lui Nadal. Ibericul a cucerit de 11 ori trofeul în Principat, a mai pierdut o finală și are 76 de meciuri câștigate, recorduri absolute în istoria turneului. De asemenea, între 2005 și 2012, Rafa a câștigat de 8 ori consecutiv, adunând 40 de victorii la rând, niciun alt jucător din lume neavând o asemenea performanță la acest turneu.
Înainte de startul turneului, Nadal a admis că Monte Carlo este un loc special pentru el și s-a declarat foarte fericit că va reveni pe teren: "Sunt fericit că m-am întors în circuit și mă bucur că o fac aici, în acest loc uimitor. Monte Carlo face parte și din istoria mea personală. Așa că da, sunt foarte încântat să mă întorc, bucurându-mă de primele două zile aici și de condițiile bune pentru a juca tenis."
Nadal va juca direct în turul secund la Monte Carlo cu învingătorul partidei dintre Federico Delbonis (87 ATP) și Adrian Mannarino (34 ATP).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32