Astăzi, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, s-au disputat cele 4 sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, conturându-se cele două semifinale ale competiției.
Primul semifinalist al turneului este Alejandro Davidovich Fokina, care l-a eliminat pe Taylor Harry Fritz, în trei seturi. Spaniolul l-a învins pe americanul de pe locul 13 mondial, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute.

Davidovich Fokina e în semifinale la Monte Carlo! Spaniolul, victorie uriașă cu Taylor Fritz

Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
ACUM 15 ORE
Sportivul de pe locul 46 ATP îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Grigor Dimitrov. Bulgarul de pe locul 29 mondial a trecut în trei seturi de Hubert Hurkacz (locul 14 ATP), scor 6-4, 3-6, 7-6 (2), după două ore și 29 de minute de joc.

Grigor Dimitrov, victorie uriașă la Monte Carlo, cu Hurkacz! Bulgarul s-a calificat în semifinale

Citește și:

Zverev - Tsitsipas, a doua semifinală de la Monte Carlo

În cealaltă semifinală a turneului de la Monte Carlo se vor duela Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas. Germanul de pe locul 3 ATP l-a eliminat în sferturile de finală pe Jannik Sinner (locul 12 ATP), în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-7 (5), după o partidă de 3 ore și 5 minute.

Rezumatul partidei dintre Sinner și Zverev, din sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas este ultimul semifinalist al competiției din Monaco. Grecul care ocupă locul 5 ATP a obținut o victorie muncită în fața lui Diego Sebastian Schwartzman, eliminându-l pe argentinian în trei seturi, scor 2-6, 7-6 (3), 4-6, după două ore și 45 de minute de joc.
Semifinalele Masters-ului de la Monte Carlo vor putea fi urmărite sâmbătă pe Eurosport 2 și Eurosport Player, acolo unde cei mai buni 4 jucători ai primului turneu pe zgură din 2022 se vor lupta pentru câte un loc în finală. Prima semifinală va începe la ora 14:45.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Tsitsipas știe cine e GOAT-ul din tenis. Cu ce l-a comparat pe Novak Djokovic după finala de la Roma
ACUM 16 ORE
Internazionali BNL d'Italia
Tsitsipas, respect maxim pentru Novak Djokovic, după finala de la Roma: "Sper să ajung ca tine!"
ACUM 17 ORE