Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Davidovich Fokina - Dimitrov și Zverev - Tsitsipas, semifinalele de la Monte Carlo! Sâmbătă aflăm cine joacă finala

Bianca Dumitru

Actualizat 16/04/2022 la 00:07 GMT+3

Astăzi au fost stabilite semifinalele turneului de la Monte Carlo, disputându-se toate cele 4 meciuri din sferturile de finală. Davidovich Fokina - Dimitrov și Zverev - Tsitsipas sunt duelurile pentru marea finală.

Stefanos Tsitsipas in Monte Carlo 2022

Credit imagine: Getty Images

Astăzi, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, s-au disputat cele 4 sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, conturându-se cele două semifinale ale competiției.
Primul semifinalist al turneului este Alejandro Davidovich Fokina, care l-a eliminat pe Taylor Harry Fritz, în trei seturi. Spaniolul l-a învins pe americanul de pe locul 13 mondial, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute.
picture

Davidovich Fokina e în semifinale la Monte Carlo! Spaniolul, victorie uriașă cu Taylor Fritz

Sportivul de pe locul 46 ATP îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Grigor Dimitrov. Bulgarul de pe locul 29 mondial a trecut în trei seturi de Hubert Hurkacz (locul 14 ATP), scor 6-4, 3-6, 7-6 (2), după două ore și 29 de minute de joc.
picture

Grigor Dimitrov, victorie uriașă la Monte Carlo, cu Hurkacz! Bulgarul s-a calificat în semifinale

Citește și:

Zverev - Tsitsipas, a doua semifinală de la Monte Carlo

În cealaltă semifinală a turneului de la Monte Carlo se vor duela Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas. Germanul de pe locul 3 ATP l-a eliminat în sferturile de finală pe Jannik Sinner (locul 12 ATP), în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-7 (5), după o partidă de 3 ore și 5 minute.
picture

Rezumatul partidei dintre Sinner și Zverev, din sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas este ultimul semifinalist al competiției din Monaco. Grecul care ocupă locul 5 ATP a obținut o victorie muncită în fața lui Diego Sebastian Schwartzman, eliminându-l pe argentinian în trei seturi, scor 2-6, 7-6 (3), 4-6, după două ore și 45 de minute de joc.
Semifinalele Masters-ului de la Monte Carlo vor putea fi urmărite sâmbătă pe Eurosport 2 și Eurosport Player, acolo unde cei mai buni 4 jucători ai primului turneu pe zgură din 2022 se vor lupta pentru câte un loc în finală. Prima semifinală va începe la ora 14:45.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol