Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, eliminat în semifinale! Tsitsipas - Ruud, marea finală de la Monte Carlo 2024

Irina Aldea

Actualizat 13/04/2024 la 20:20 GMT+3

Casper Ruud a reușit să-l învingă în premieră pe Novak Djokovic și să se califice în marea finală de la Monte Carlo, pe care o va disputa în compania lui Stefanos Tsitsipas.

Novak Djokovic, Monte Carlo 2024

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, a fost eliminat în semifinale la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo de către Casper Ruud. Norvegianul, al 10-lea jucător al lumii, l-a învins în premieră pe sârb, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 18 minute de joc. Ruud a scris istorie prin acest succes, devenind primul tenismen norvegian din 1973 care învinge un lider mondial.
Djokovic și Ruud s-au întâlnit azi pentru a șasea oară în circuitul mondial masculin, sârbul având acum 5-1. Până azi, norvegianul nu reușise să-i ia lui Djokovic nici măcar un set. Nole a jucat toată săptămâna sub nivelul cu care ne-a obișnuit, iar azi nu a mai avut forța de a reveni, așa cum a făcut de atât de multe ori în trecut.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic, OUT în semifinale la Monte Carlo. Ruud - Tsitsipas, marea finală a ediției din 2024

Casper Ruud a ajuns până în marea finală trecând de Tabilo, Hurkacz, Humbert și Djokovic, cedând două seturi pe parcurs. Pentru Ruud, aceasta a fost prima victorie în fața unui lider mondial, prima în fața lui Djokovic, califciându-se de asemenea în prima lui finală Masters 1000.
În prima semifinală, Stefanos Tsitsipas, dublu campion la Monte Carlo, l-a învins pe Jannik Sinner în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 39 de minute de joc. Grecul se va lupta pentru al treilea său titlu la Monaco, după cele câștigate în 2021 și 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo