Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, prima reacție după eșecul cu Ruud, de la Monte Carlo. Discurs rațional al liderului ATP: "E firesc!"

Irina Aldea

Actualizat 13/04/2024 la 21:50 GMT+3

Novak Djokovic a avut un parcurs foarte bun la Monte Carlo, însă nu a reușit să se califice în marea finală, fiind eliminat în penultimul act de către Casper Ruud. Sârbul a recunoscut că este dezamăgit, dar a precizat că are și lucruri bune pe care le poate lua după această săptămână.

Novak Djokovic, Monte Carlo 2024

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, a fost eliminat în semifinale la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo de către Casper Ruud. Norvegianul l-a învins pe sârb cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 18 minute de joc. Casper Ruud, locul 10 ATP, a obținut prima sa victorie în faţa lui Novak Djokovic, într-o reeditare a finalei de anul trecut de la Roland Garros, încheiată cu victoria sârbului.
Djokovic a vorbit despre sentimentele sale imediat după ce a pierdut la Monte Carlo în fața lui Ruud: "Bineînțeles, sunt dezamăgit să pierd un astfel de meci. A fost foarte strâns. Îl felicit pe Casper, a jucat foarte bine, mai ales la începutul primului și celui de-al treilea set. Am avut oportunitățile mele, dar ultimul game nu a fost foarte bun. Multe greșeli neforțate, iar el a fost solid până la ultimul punct. Merită victoria. Jocul meu a avut suișuri și coborâșuri. Lucrul pozitiv este că am reușit să revin după ce am pierdut primul set și să găsesc forță în jocul meu, așa că iau lucruri pozitive de la acest turneu, dar bineînțeles că sunt dezamăgit de înfrângere", a transmis Nole la conferința de presă.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic, dezamăgit de eșecul cu Ruud, la Monte Carlo. Discursul liderului mondial

Acum, sârbul se concentrează pe turneul Masters 1000 de la Madrid, pentru care mai are la dispoziție 10 zile să se pregătească. Comparativ cu anul trecut, sezonul pe zgură începe mai bine pentru sârb, dar lipsa trofeelor începe să-i atragă atenția lui Novak, care se gândește deja la următorul turneu, după ce a părăsit competiția de la Monte Carlo mai devreme decât își dorea.
În orice caz, Djokovic a avut un nou discurs de mare campion, subliniind aspectele pozitive după ultima săptămână petrecută la Monte Carlo: "Sunt obișnuit cu un nivel foarte ridicat al așteptărilor când vine vorba de rezultate, așa că faptul că nu am câștigat un titlu nu este deloc, în comparație cu ultimii 15 ani, un sezon grozav, dar am ajuns în semifinale în Australia și aici. Am jucat doar trei turnee în acest an, așa că, desigur, este normal să existe sezoane în care nu începi bine, iar acesta este unul dintre ele. Sper ca rezultatele de aici să mă ajute să mă îmbunătățesc, pentru că am făcut un joc bun. Sper ca în următoarele turnee să pot juca și mai bine", a mai spus Djokovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo