Casper Ruud, cap de serie numărul 6 la Paris Masters și nr. 8 mondial, l-a învins fără probleme pe Marcos Giron, în cadrul optimilor de finală, cu 6-2, 6-1. Norvegianul a depășit un jucător care în primele tururi a făcut senzație prin victoriile obținute contra Frances Tiafoe și Diego Schwartzman.
Marcos Giron se anunța un adversar destul de dur pentru Ruud, dar la final a fost confirmat totuși calculul hârtiei. La prima vedere, acest rezultat nu a spus foarte multe, dar jocul a devenit totuși un istoric pentru viking.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
28/11/2022 LA 15:52

Casper Ruud este în extaz: "A fost un an incredibil"

După ce a devenit deja primul norvegian care a acces în Top 10 mondial în istoria ATP, Casper Ruud a devenit acum și primul jucător din țara lui care s-a calificat la ATP Finals – Turneul Campionilor.
"A fost un an incredibil, care va avea un sfârșit perfect de sezon pentru mine", a declarat norvegianul după acest meci. Prin această calificare a ajuns și în al 5-lea sfert de finală din 2021 în turneele Masters Series.
"Au fost câteva săptămâni și luni stresante, pentru că a fost o cursă atât de strânsă pentru calificarea la Torino. A fost distractiv în același timp și atât de emoționant de urmărit tot acest parcurs, din postura fanului de tenis", a mai spus Casper Ruud.
La startul turneului Masters Series de la Paris, Ruud a intrat în luptă pentru ultimele două locuri disponibile cu Hubert Hurkacz, Jannik Sinner și Cameron Norrie. Dintre aceștia, ultimii doi au fost deja eliminați din competiție.
Matematic, a mai rămas un singur loc disponibil, iar polonezul Hubert Hurkacz îl poate revendica azi, dacă îl va învinge pe australianul James Duckworth, în cadrul sferturilor de finală
Programul sferturilor de finală de la Paris
  • James Duckworth - Hubert Hurkacz, ora 15:00
  • Novak Djokovic – Taylor Fritz, ora 16:30
  • Hugo Gaston – Daniil Medvedev, ora 20:30
  • Casper Ruud – Alexander Zverev, ora 22:00
Toate meciurile pot fi urmărite pe Eurosport.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Rafa Nadal, dialog fabulos cu Ruud în Argentina: "Întreabă-l pe Djokovic dacă-mi returnează trofeul"
24/11/2022 LA 16:31
Tenis
Detaliul care face diferența între Nadal și Djokovic! "E o mare diferență între cei doi campioni"
22/11/2022 LA 10:20