Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în semifinale la Masters-ul de la Paris! Nole și-a zdrobit adversarul, pe Lorenzo Musetti

Irina Aldea

Actualizat 04/11/2022 la 22:25 GMT+2

Novak Djokovic, de șase ori campion la turneul desfășurat pe hard în capitala Franței, s-a calificat în semifinale la ediția din acest an după ce a trecut în minimum de seturi de Lorenzo Musetti.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, campion en-titre și favorit numărul 6 la ediția din acest an, s-a calificat în semifinalele turneului Masters de la Paris. Super-campionul sârb a jucat fantastic și a trecut de Lorenzo Musetti, ocuapntul locului 23 ATP, cu scorul de 6-0, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 15 minute de joc.
Aceasta este a 74-a prezență a lui Nole în semifinalele unui turneu Masters 1000. El a câștigat 38 de turnee Masters în carieră, fiind cel mai titrat tenismen la această categorie, fiind urmat de Nadal (36) și Federer (28). Datorită victoriei în fața lui Musetti, Novak Djokovic a urcat pe locul 8 în clasamentul ATP Race, fiind calificat la Turneul Campionilor chiar și fără regula care a provocat o mulțime de discuții în circuitul ATP.
Câștigător a 21 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a început meciul ca din tun și l-a depășit pe Lorenzo Musetti la toate capitolele încă din start. Sârbul s-a desprins rapid în manșa inaugurală și a ajuns să și-l adjudece la 0 după doar 24 de minute de joc. Acesta a fost setul cu numărul 108 câștigat la 0 din carieră.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, calificare în pas de defilare în semifinalele turneului Masters de la Paris

În debutul setului secund, jocul lui Lorenzo Musetti a mai căpătat sclipire și chiar a obținut un break după un game de serviciu dezastruos de partea sârbului. Chiar și așa, italianul nu a rezistat la conducere nici măcar un game, asta pentru că Nole a revenit rapid la cârma partidei și a preluat decisiv controlul.
Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre Djokovic și Musetti, sârbul câștigând de fiecare dată. În continuare, Novak Djokovic se va duela în penultimul act la Paris cu învingătorul meciului Stefanos Tsitsipas - Tommy Paul. În cealaltă semifinală se întâlnesc Felix Auger-Aliassime și Holger Rune.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo