Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adversarul lui Ruud, gafă ironică la fileu, după ce l-a scos pe norvegian din cursa pentru Turneul Campionilor

Andrei Nicolae

Actualizat 01/11/2023 la 23:31 GMT+2

Casper Ruud a fost eliminat prematur din Masters-ul de la Paris de Francisco Cerundolo și și-a luat în același timp "adio" de la orice șansă de a mai participa la Turneul Campionilor. Argentinianul nu și-a dat seama însă că norvegianul a ratat matematic calificarea la Torino, fapt ce a generat un dialog incredibil la fileu după terminarea partidei.

Casper Ruud și Francisco Cerundolo, la Masters-ul de la Paris

Credit imagine: Twitter

Casper Ruud a fost eliminat de la Masters-ul de la Paris încă de la primul său meci în turneu, de către Francisco Cerundolo. Argentinianul clasat pe locul 21 în ierarhia ATP nu a avut mari emoții în fața favoritului 8 al competiției și s-a impus după o oră și 32 de minute de joc, cu 7-5, 6-4.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În primul set, Ruud a început slab și și-a cedat serviciul chiar în primul game al partidei, însă a reușit să facă rebreak-ul la 3-3. Cei doi jucători au mers ulterior cap la cap până la 5-5, când Cerundolo a rupt din nou ritmul și a făcut break-ul, după care a câștigat primul act.
Setul secund a fost decis de un singur break, reușit de tenismenul din Argentina la scorul de 3-3. Ulterior, Cerundolo și-a păstrat serviciul fără probleme și a produs o nouă surpriză la Paris, după eliminările lui Alcaraz și Medvedev.
Citește și:

Moment hilar la fileu între Ruud și Cerundolo. Argentinianul i-a urat baftă adversarului său la Turneul Campionilor, deși a fost eliminat din cursa pentru un loc la Torino

Înfrângerea lui Ruud de la Paris a avut dublă însemnătate pentru norvegian, deoarece pe lângă eliminare, acesta a ieșit matematic și din cursa pentru un loc la Turneul Campionilor.
Francisco Cerundolo nu și-a dat seama pe moment de acest aspect când a venit la fileu să dea mâna cu Ruud și i-a urat din greșeală baftă la turneul de la Torino. Ulterior, norvegianul a făcut "haz de necaz" de cele spuse de argentinian și a transmis indirect că sezonul său din 2023 s-a terminat.
  • Cerundolo: Multă baftă (n.r. pentru Torino)
  • Ruud: O să mă bucur de presezon (n.r. cel din 2024)
Tenismenul din Norvegia nu va fi prezent astfel în acest an la competiția unde anul trecut ajungea până în finală. Ruud are la momentul actual 2825 de puncte în cursa pentru turneul de la Torino, la 465 distanță de ocupantul ultimul loc care asigura calificarea în competiție, Holger Rune. De asemenea, norvegianul nu va termina în Top 10 în acest an, în condițiile în care anul trecut în această perioadă se lupta pentru primul loc.
Turneul Masters 1000 de la Paris, care se desfășoară în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo