Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul curios făcut de Alcaraz în momentul când s-a întâlnit cu Rublev, la Shanghai: "Nimeni nu poate rezista"

Maria Olteanu

Publicat 08/10/2023 la 17:14 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat mai departe în turul al treilea la Masters-ul de la Shanghai, după ce a trecut fără probleme de francezul Gregoire Barrere sâmbătă, într-un joc perfect făcut de fostul lider mondial. Andrey Rublev a trecut și el mai departe în competiție, după o victorie în minimum de seturi obținută duminică, împotriva lui Halys.

Andrey Rublev y Carlos Alcaraz el pasado mes de diciembre en el Mubadala World Tennis

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz și Andrey Rublev participă zilele acestea la Masters-ul de la Shanghai, iar până acum aceștia s-au descurcat foarte bine în competiție.
Dincolo de terenul de tenis, este bine cunoscut faptul că cei doi tenismeni au o relație foarte bună.
La Wimbledon, într-un moment în care aceștia s-au mai intersectat, buna lor prietenie s-a putut observa din modul în care rusul a interacționat cu fostul lider al ierarhiei ATP.
Acum, la Shanghai, a venit rândul lui Alcaraz să își arate afecțiunea față de adversarul său, iar camerele de filmat au surprins momentul.
Jucătorul clasat pe locul 2 în ierarhia mondială a fost filmat în timp ce îi mângâia la propriu părul omologului său, care era ocupat să ofere câteva autografe fanilor săi.
"Nimeni nu poate rezista frumuseții părului lui Andrey", au comentat cei de la Tennis TV.
Citește și:

ALCARAZ A EGALAT O BORNĂ DEȚINUTĂ DE NOVAK DJOKOVIC LA SHANGHAI

Carlos Alcaraz a defilat în primul său meci la Masters-ul de la Shanghai, unde l-a avut în fața sa pe Gregoire Barrere. Favoritul 1 al competiției s-a impus la capătul unei ore și 41 de minute de joc, scor 6-2, 7-5.
În urma victoriei din turul secund de la Shanghai, Alcaraz a ajuns la 24 de victorii în turneele de Masters 1000 în acest an, din postura de jucător care are sub 21 de ani, egalând astfel o bornă înregistrată și de Novak Djokovic în 2007. Liderul în acest clasament al jucătorilor U-21 cu victorii la Masters-uri este Rafa Nadal, care a câștigat 28 de partide în 2005. În cazul în care Carlitos va pune mâna pe trofeul de la Shanghai, îl va întrece pe compatriotul său și va ajunge la 29 de victorii.
Pentru un loc în turul următor, Alcaraz se va duela cu învingătorul partidei dintre Mikhail Kukushkin (245 ATP) și Daniel Evans (33 ATP).
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo