Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrey Rublev nu a putut servi până când un fan nu s-a oprit din... mâncat! Moment hilar la Mastersul de la Shanghai

Dani Morar

Actualizat 10/10/2023 la 09:30 GMT+3

Andrey Rublev s-a calificat în optimile de finală la turneul ATP 1000 de la Shanghai, după ce l-a învins pe Adrian Mannarino. Un moment hilar a avut loc în primul set, când rusul nu a vrut să mai servească, fiind deranjat de un fan care mânca și făcea zgomot în tribune.

China Open: Rublev, eliminat surprinzător în optimi de Humbert! Francezul, revenire spectaculoasă

Andrey Rublev s-a calificat luni în optimile turneului ATP 1000 de la Shanghai, după victoria în două seturi în fața lui Adrian Mannarino. Rusul s-a impus cu 6-3, 6-0, după doar o oră și 3 minute de joc.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Este pentru doar a doua oară când Rublev câștigă un set cu 6-0 în competițiile ATP 1000 și pentru prima dată când reușește asta, după 4 ani. Ultima dată când s-a întâmplat a fost în 2019, în victoria cu John Millman, tot la Shanghai.
În primul set al confruntării cu Mannarino, la scorul de 4-2, Rublev nu a putut servi din cauza unui fan care mânca prea zgomotos în tribune. Jucătorul de pe locul 7 mondial a făcut semn că este pentru a doua oară când e deranjat pe parcursul meciului, iar arbitrul l-a avertizat pe spectator: "Poți, te rog, să te oprești din mâncat?"
Andrey a dat dovadă de mult fair play după meci, când și-a cerut scuze adversarului său pentru modul extraordinar în care a evoluat. "Îmi pare rău, omule. Am jucat ireal astăzi. Felicitări pentru Astana", a transmis Rublev, care a lăudat performanța francezului, care a câștigat turneul din Kazahstan. În optimi, număr 7 ATP va evolua împotriva lui Tommy Paul.
Citește și:

Stefanos Tsitsipas a fost și el protagonistul unui moment ciudat la Shanghai

Stefanos Tsitsipas și-a luat adio de la Mastersul de la Shanghai, competiție în care era favoritul cu numărul 4. Grecul a fost eliminat în turul al treilea la capătul a 2 ore de francezul Ugo Humbert, după un meci extrem de disputat.
Jucătorul de pe locul 32 ATP și-a adjudecat primul set după 47 de minute, după care Tsitsipas a reușit să revină în joc și să împingă meciul în decisiv. În ultimul set, Humbert a profitat de un break făcut la 5-5 și l-a învins pe elen cu scorul final de 6-4, 3-6, 7-5.
Ce a urmat după meci a fost o greșeală imensă a arbitrului de scaun, care în ciuda punctului câștigător al lui Humbert, l-a declarat pe Tsitsipas învingător. După ce elenul a trimis mingea în fileu, arbitrul Mohamed Lahyani a anunțat "Game, set, match, Tsitsipas". Mai mult decât atât, acesta nici nu a ținut să își mai corecteze greșeala, lăsând lucrurile așa cum au rămas.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo