Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrey Rublev, un "monument de tristețe", după finala pierdută la Shanghai: "N-am putut face nimic!"

Irina Aldea

Actualizat 16/10/2023 la 08:50 GMT+3

Andrey Rublev a ratat șansa de a-și trece în palmares al doilea titlu Masters 1000 al carierei, după ce a cedat în fața lui Hubert Hurkacz în trei seturi. Rusul a ratat o minge de meci, iar pe parcursul partidei a avut mai multe crize de nervi, fiind un "monument de tristețe" la ceremonia de premiere.

Rublev s-a enervat la culme la Shanghai. Rusul a urlat la un fotograf și a primit avertisment

Hubert Hurkacz, al 16-lea favorit al turneului Masters de la Shanghai, a câștigat în China marele trofeu după ce l-a învins pe Andrey Rublev (5 ATP, cap de serie numărul 5) cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (8), la capătul unui meci care a durat două ore și 9 minute de joc. Rusul a avut mai multe crize de nervi pe parcursul meciului, iar la final s-a lovit puternic cu racheta în picior, după ultimul punct al finalei.
Andrey Rublev a avut minge de meci pe serviciul adversarului său, dar nu a putut face nimic în fața serviciului agresiv al lui Hurkacz. Rusul și-a pierdut cumpătul pe durata partidei, mai ales în setul al treilea. La un moment, dat, Rublev a considerat că a fost deranjat de un fotograf de la marginea terenului și a avut o izbucnire nervoasă uriașă, care a fost imediat taxată de arbitrul de scaun.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
CITEȘTE ȘI:

Andrey Rublev, un "monument de tristețe", după finala pierdută la Shanghai

La ceremonia de premiere de după finală, Andrey Rublev a fost vizibil dezamăgit, stăpânindu-și cu greu lacrimile de furie. La conferința de presă, rusul a părut ceva mai împăcat cu rezultatul, însă a declarat cu amărăciune că nu a putut face nimic în fața serviciilor puternice ale lui Hibert Hurkacz:
"Astăzi am avut câteva momente proaste, dar cred că, în general, am reușit să-mi gestionez mult mai bine emoțiile și de aceea cred că am reușit să câștig al doilea set și să am o șansă în al treilea. În setul al treilea cred că am avut șanse bune, dar totul a fost decis de mici detalii, în toate acele oportunități Hubi a servit la un nivel impresionant, eu nu am putut face nimic.
Pentru finalul sezonului nu am așteptări, vreau doar să mă antrenez în continuare, să dau tot ce am mai bun în fiecare zi pentru a putea să mă calific la Torino, iar acolo vom vedea ce se poate face. Mai am încă două turnee, dar dacă v-aș spune că obiectivul, da, este să mă calific la Torino. Sper să pot juca la un nivel înalt la Viena și la Paris, iar apoi vom vedea dacă voi reuși să ajung la Torino, caz în care voi mai avea un turneu", a transmis Rublev în fața jurnaliștilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo