Au mai rămas două luni până la turneul de Grand Slam organizat la Melbourne, iar azi au apărut deja listele de înscriere pe tabloul principal feminin, dar și pe cel al calificărilor. Potrivit lui Damian Modlinski (tennisforum), pe tabloul principal de la Australian Open sunt înscrise pentru moment cinci jucătoare din România: Simona Halep (2 WTA), Patricia Ţig (56), Sorana Cîrstea (71), Irina Begu (78) şi Ana Bogdan (92).
Pe tabloul calificărilor, încă șapte românce s-au înscris la turneul de la Melbourne: : Irina Bara (119), Mihaela Buzărnescu (137), Monica Niculescu (144), Gabriela Ruse (159), Jaqueline Cristian (168), Laura Paar (193), Gabriela Talabă (205). Mai exact, primele 12 jucătoare românce din ierarhia WTA și-au dat acordul să călătorească și să participe la primul turneu de Grand Slam al anului, care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.

Organizatorii Australian Open 2021 au scos deja biletele la vânzare

VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 9 ORE
Organizatorii australiani au anunţat azi punerea în vânzare a biletelor pentru Australian Open, fiind comercializate la început tichete pentru 25% din capacitatea arenelor Rod Laver, Margaret Court şi John Cain (fosta arenă Melbourne). Australienii speră că evoluţia pandemiei de coronavirus va permite desfăşurarea cu spectatori în tribune a primului Grand Slam al anului 2021 şi chiar cu o prezenţă a lor mai mare.
Din cauza pandemiei COVID-19, organizatorii AusOpen ​​iau noi măsuri pentru a asigura siguranţa celor care vor fi prezenţi la Melbourne Park, inclusiv împărţirea complexului în trei zone, fiecare dintre ele incluzând una dintre aceste arene principale.Australian Open se va disputa în 2021 între 8 şi 21 februarie şi nu din 18 ianuarie, cum era programat iniţial. Toţi jucătorii trebuie să ajungă la Melbourne între 15 şi 17 ianuarie, înainte de a intra într-o perioadă de izolare de tip bulă, care va dura 14 zile.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 14 ORE
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
IERI LA 15:35