Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, eliminată în optimi la Eastbourne! Caroline Garcia a învins-o în minimum de seturi

Dani Morar

Publicat 28/06/2023 la 22:39 GMT+3

Ana Bogdan a părăsit turneul de la Eastbourne în turul secund, după ce o eliminase în runda inaugurală pe Sorana Cîrstea. Caroline Garcia a câștigat disputa din optimi în minimum de seturi, după o oră și 27 de minute.

Ana Bogdan, 2023

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan a fost eliminată în optimile turneului de la Eastbourne. Ocupanta locului 61 WTA a cedat în două seturi în fața Carolinei Garcia, principala favorită.
Franțuzoaica s-a impus după o oră și 27 de minute de joc și o va întâlni în sferturi pe Daria Kastkina. Rusoaica a revenit de la 0-1 la seturi și a eliminat-o pe Karolina Pliskova, scor 3-6, 6-3, 6-3.
Bogdan a reușit să mențină ritmul și să meargă cap la cap cu adversara sa până la 3-3 în primul set. Garcia și-a făcut apoi serviciul și i-a luat un break româncei, suficient pentru a închide setul cu 6-3.
În runda secundă, Ana a început extrem de rău, cedând pe propriul serviciu chiar în primul game. Jucătoarea de pe locul 5 WTA a menținut avantajul până la final și a câștigat cu 6-4, închizând partida și calificându-se în sferturi.
Tabloul sferturilor de la Eastbourne:
  • Madison Keys – Petra Martic
  • Jessica Pegula – Coco Gauff
  • Jelena Ostapenko – Camila Giorgi
  • Daria Kasatkina – Caroline Garcia
Citește și:

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea în primul tur la Eastbourne

Ana Bogdan a trecut în primul tur de Sorana Cîrstea cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 51 de minute de joc. Aceasta era cea de-a patra întâlnire directă dintre Ana și Sorana. Acum, sportiva de pe locul 61 WTA conduce cu 3-1.
Înainte de a o învinge pe Sorana Cîrstea, Ana Bogdan a trecut în calificări de Panna Udvardy și Petra Martic, aceasta din urmă fiind principala favorită pe tabloul calificărilor.
Turneul de la Eastbourne e de categorie WTA 500 și oferă premii în valoare totală de 780,637 de dolari. Campioana en-titre este Petra Kvitova. Principala favorită la ediția din acest an era Elena Rybakina, însă kazaha s-a retras înainte de turneu din cauza unui virus.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo