Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima adversară a Simonei Halep a mai făcut o victimă! A învins o semifinalistă de la Roland Garros

Bianca Dumitru

Publicat 13/06/2023 la 19:13 GMT+3

Daria Snigur s-a calificat în această după-amiază în optimile turneului WTA 250 de la Nottingham, după ce a învins-o în două seturi pe Beatriz Haddad Maia, obținând astfel a doua sa victorie în fața unei sportive din top 10.

Daria Snigur, US Open 2022

Credit imagine: Getty Images

Daria Snigur, ultima adversară a Simonei Halep înainte de suspedare, a reușit astăzi o nouă victorie de senzație. Sportiva de pe locul 157 WTA s-a impus în 16-imile turneului WTA 250 de Nottingham în fața lui Beatriz Haddad Maia (locul 10 mondial), în două seturi, scor 6-4, 6-3, după o oră și 19 minute de joc.
Brazilianca, favorita nr. 2 în acest turneu, a ajuns recent până în semifinalele Roland Garros, unde a pierdut în fața Igăi Swiatek, scor 6-2, 7-6 (7).
Pentru Snigur, aceasta este a doua confruntare din carieră cu o sportivă din top 10 WTA, ucraineanca reușind să câștige ambele meciuri, în ciuda faptului că în ambele ocazii se afla în afara top 120 mondial.
După calificarea în optimile turneului de la Nottingham, pentru Daria Snigur urmează duelul cu Katie Boulter (locul 126 WTA), care a eliminat-o astăzi din competiție pe Emily Appleton (locul 420 WTA), scor 1-6, 3-6.
Citește și:

INTERVIU CU DARIA SNIGUR, ULTIMA ADVERSARĂ PENTRU SIMONA HALEP

Daria Snigur a fost ultima jucătoare care a întâlnit-o pe Simona Halep înainte de suspendare. Ucraineanca a reușit marea surpriză a ediției de anul trecut de la Flushing Meadows, când s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4 în fața fostului lider mondial.
La aproape 9 luni distanță, ucraineanca a vorbit pentru Eurosport despre cum a trăit acel meci, dar și-a făcut cunoscută poziția în legătură cu scandalul de dopaj în care e implicată sportiva noastră.
"A fost o victorie neașteptată pentru că Simona este o mare jucătoare de tenis. Nu mi-am putut imagina că pot juca așa cum am făcut-o. Este cel mai bun meci al carierei mele!
Cred că a fost o înscenare (n.r. suspendarea), în opinia mea, pentru că juca atât de bine înaintea acestei probleme! Ea nu are nevoie de doping. Este imposibil pentru Simona.
Am fost foarte emoționată pentru că a fost primul meci pe terenul central, Louis Armstrong împotriva Simonei Halep. Am avut multe emoții. Foarte mulți oameni au urmărit acel meci al nostru...", a declarat Snigur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo