Aceasta din urmă nu a lăsat acuzațiile lansate de Simona Halep fără răspuns. Ruxandra Dragomir i-a răspuns Simonei Halep, după ce sportiva noastră a declarat că în mandatul în care aceasta era președintele Federației Române de Tenis i s-a interzis să se mai antreneze la Centrul Național de Tenis. Ruxandra Dragomir spune că nu-și mai amintește acel episod, dar a ținut să-i transmită Simonei că ea a fost cea care a nominalizat-o în premieră la echipa de Fed Cup.
"Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că atunci când eu eram căpitan la Fed Cup am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasat", a spus Dragomir pentru ProSport.

Simona Halep a povestit cum a fost umilită de FRT în 2011

Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 12 ORE
Marea noastră campioană a mărturisit că, în 2011, a primit interdicția de a se mai antrena la Centrul Național de Tenis. Simona a afirmat de curând într-un interviu pentru Andi Moisescu faptul că FRT a luat această decizie din cauza faptului că nu a putut juca în Fed Cup în acel an din cauza unei accidentări.
"Am avut și momente mai puțin bune cu Federația și o să menționez pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat turul 3 pentru prima dată în viața mea la un Grand Slam, la Australian Open, trebuia să vin în februarie să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen și am anunțat dinainte că nu o să pot să particip și mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Național de Tenis.
Au fost momente foarte grele pe care le-am ținut în mine, nu am vrut să vorbesc despre asta, dar a venit momentul să le spun pentru că m-au afectat. Eu nu am cerut nimic niciodată de la Federație pentru că am avut susținere. Mi-a plăcut să joc Fed Cup, mi-am dat sufletul și mi-am dorit să câștigăm Cupa. Eu sunt împăcată că de fiecare dată am dat tot ce am putut", a spus Simona Halep într-o discuție cu Andi Moisescu pe YouTube.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11