Dayana Yastremska, ocupanta locului 25 WTA, a anunțat azi încheierea colaborării cu antrenorul Sascha Bajin. După o colaborare care a durat doar nouă luni, Dayana Yastremska, una dintre cele mai bune jucătoare din noul val, a luat decizia de a-l concedia pe antrenorul german care a mai colaborat, în trecut, cu Naomi Osaka și Kristina Mladenovic. Bajin a început din postura de sparring partner pentru Serena Williams. Yastremska a fost eliminată în mod surprinzător în turul al doilea la US Open 2020, de către Madison Brengle.
"Aș vrea să anunț că după această ediție a US Open, am decis să închei colaborarea mea cu Sascha Bajin. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și să-i urez mult noroc în viitor. A fost o experiență frumoasă pentru mine", a scris Dayana Yastremska pe rețelele de socializare după eliminarea premature suferită la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows.
US Open
Angelique Kerber, remontada la US Open 2021 în fața Dayanei Yastremska! Angie merge în turul secund
30/08/2021 LA 22:04

Sascha Bajin, dat afară după US Open 2020. Yastremska l-a demis după un parcurs dezamăgitor

Tehnicianul german nu s-a lăsat mai prejos și a emis și el un comunicat după despărțirea neașteptată anunțată chiar azi pe rețelele de socializare: "Vreau să cred că amândoi am vrut același lucru, numai că felul în care am vrut să ajungem acolo a fost diferit. Cu siguranță am învățat multe de la tine și vreau să-ți mulțumesc pentru că ai avut încredere în mine încă de la început. Sunt la fel de sigur că cele șase luni în care nu ne-am văzut au condus mai mult spre separare decât spre unitate. Îți doresc tot binele din lume! Cu dragoste, Sascha", a fost mesajul germanului.
În vârstă de 35 de ani, Sascha Bajin a devenit cunoscut în circuitul WTA ca partener de antrenament al Serenei Williams, iar apoi ca antrenor al lui Naomi Osaka, perioadă în care tenismena din Japonia a câștigat două Grand Șlam-uri, US Open 2018 și Australian Open 2019. Surprinzător, cei doi s-au despărțit ulterior, deși parteneriatul lor părea perfect din exterior.
Hamburg European Open
Gabriela Ruse, prima reacție după performanța carierei la Hamburg: "Sunt în stare de șoc!"
10/07/2021 LA 12:39
Hamburg European Open
Gabriela Ruse defilează la turneul de la Hamburg! Românca e în finală, după o victorie cu Yastremska
10/07/2021 LA 12:14