Dayana Yastremska, ocupanta locului 25 WTA, a anunțat azi încheierea colaborării cu antrenorul Sascha Bajin. După o colaborare care a durat doar nouă luni, Dayana Yastremska, una dintre cele mai bune jucătoare din noul val, a luat decizia de a-l concedia pe antrenorul german care a mai colaborat, în trecut, cu Naomi Osaka și Kristina Mladenovic. Bajin a început din postura de sparring partner pentru Serena Williams. Yastremska a fost eliminată în mod surprinzător în turul al doilea la US Open 2020, de către Madison Brengle.
"Aș vrea să anunț că după această ediție a US Open, am decis să închei colaborarea mea cu Sascha Bajin. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și să-i urez mult noroc în viitor. A fost o experiență frumoasă pentru mine", a scris Dayana Yastremska pe rețelele de socializare după eliminarea premature suferită la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows.
BNP Paribas Open
Yastremska o contrazice pe Kostyuk, care s-a plâns de atitudinea rușilor din circuit: "Ei mă susțin"
11/03/2022 LA 17:16

Sascha Bajin, dat afară după US Open 2020. Yastremska l-a demis după un parcurs dezamăgitor

Tehnicianul german nu s-a lăsat mai prejos și a emis și el un comunicat după despărțirea neașteptată anunțată chiar azi pe rețelele de socializare: "Vreau să cred că amândoi am vrut același lucru, numai că felul în care am vrut să ajungem acolo a fost diferit. Cu siguranță am învățat multe de la tine și vreau să-ți mulțumesc pentru că ai avut încredere în mine încă de la început. Sunt la fel de sigur că cele șase luni în care nu ne-am văzut au condus mai mult spre separare decât spre unitate. Îți doresc tot binele din lume! Cu dragoste, Sascha", a fost mesajul germanului.
În vârstă de 35 de ani, Sascha Bajin a devenit cunoscut în circuitul WTA ca partener de antrenament al Serenei Williams, iar apoi ca antrenor al lui Naomi Osaka, perioadă în care tenismena din Japonia a câștigat două Grand Șlam-uri, US Open 2018 și Australian Open 2019. Surprinzător, cei doi s-au despărțit ulterior, deși parteneriatul lor părea perfect din exterior.
Open 6ème Sens
Yastremska, gest superb după finala pierdută la Lyon! Ce va face ucraineanca cu banii câștigați
06/03/2022 LA 19:35
Open 6ème Sens
Dayana Yastremska a pierdut finala la Lyon! Ucraineanca, înfrângere în ultimul act cu Shuai Zhang
06/03/2022 LA 16:03