Medvedev e văzut de mulţi drept primul jucător care va opri supremaţia Djokovic - Federer - Nadal şi va câştiga un turneu de Grand Slam. Impecabil în joc, rusul are mari carenţe când vine vorba de gestionarea nervilor. Anul trecut, la US Open, a reuşit să fie fluierat la aproape fiecare meci, după ce a avut declaraţii războinice la adresa publicului american, dar nu a învăţat nimic din acea lecţie.
În ianuarie, la ATP Cup, numărul 5 mondial şi-a deteriorat ireversibil relaţia cu Schwartzman, după ce s-a comportat total nepotrivit. Medvedev s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-3, într-un meci din partida care conta pentru calificarea în semifinalele competiţiei, fază în care Rusia a ajuns. La şase luni distanţă, argentinianul a vorbit despre acel episod şi a punctat că îl va evita în continuare pe fostul său amic.
"Am fost foarte apropiaţi până la ATP Cup, dar după aceea am spus că nu mai vorbi niciodată cu el şi aşa se întâmplă. Atunci până şi Safin a venit să îşi ceară scuze pentru modul în care s-a comportat Medvedev", a spus Schwartzman pentru ESPN.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 19 ORE

Ce spunea Schwartzman în iarnă, după duelul cu Medvedev

În ianuarie, Schwartzman a dezvăluit după partida cu Medvedev că acesta şi-a arătat adevărata faţă, deşi în particular relaţia dintre cei doi era una foarte bună. Rusul a fost atunci atât de nervos încât a lovit cu racheta în scaunul arbitrului Lahyani, care a fost la un pas să îl descalifice.
"Am avut o relație grozavă: ne-am antrenat împreună și eram prieteni. Nu credeam că ne vom certa în meciul de la ATP Cup, dar a fluturat mâinile, a strigat spre banca mea și a înjurat. I-am spus că este un idiot, dar a continuat cu invective. Nu o să mai comunic cu el, am înţeles ce fel de om e. În joc suntem la fel ca în viață. Îi vedeţi pe Rafa sau Roger acționând așa? Nu, niciodata. Și toată lumea îi iubește", spunea Schwartzman la vremea respectivă.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824758.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
21/01/2022 LA 13:47
Australian Open
Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"
20/01/2022 LA 12:05