Diego Schwartzman, care a fost eliminat de la Madrid încă din turul al doilea, de către Grigor Dimitrov, a vorbit despre cine crede că va câștiga titlul la Roland Garros, al doilea turneu major al anului. Argentinianul de pe locul 15 ATP e convins că Rafael Nadal are cele mai mari șanse să ridice trofeul cel mare deasupra capului la Paris.
Schwartzan a dezvăluit că s-a antrenat la Madrid cu Rafael Nadal și a rămas surprins de starea de spirit și nivelul de joc ale spaniolului. Argentinianul s-a declarat optimist cu privire la șansele pe care Nadal le are la Paris, turneu pe care l-a câștigat deja de 13 ori, un record absolut în tenisul mondial.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 15 ORE

Diego Schwartzman pariază pe Nadal la Roland Garros

"M-a bătut măr la acest antrenament (râde). Dacă joacă așa cum se antrenează, sunt sigur că va reuși (să câștige Roland-Garros, n.r.). Anul acesta, a pierdut un meci, împotriva lui Fritz în finala de la Indian Wells. Cred că știe în adâncul sufletului că e un învingător, mai bun decât majoritatea adversarilor lui. Simte asta pe deplin.
Este obișnuit să lipsească din cauza unei accidentări și să nu joace câteva luni. Deci cred că asta îi dă înțelepciunea de a ști cum să revină și cum să se pregătească. Știe cum să o facă, iar anul acesta a fost la un nivel chiar mai bun decât în ultimii ani ai carierei sale și cred că așa se simte, așa că este clar favorit în acest turneu pe zgură", a spus Schwartzman la Madrid.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
IERI LA 16:27
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
IERI LA 13:39