După ce a trecut la limită de turul precedent, Serena Williams (9 WTA) a început bine meciul din optimi cu Maria Sakkari (21 WTA), dar a avut nevoie de prelungiri pentru a închide în cele din urmă primul set, scor 7-5.
În setul 2 s-a ajuns în tie-break, acolo unde Serena a reușit prima un minibreak, dar elena a avut nervii m ai tari pe final și s-a impus cu 7-5, împingând meciul în decisiv. Acolo, americanca a căzut inexplicabil și a pierdut clar, 6-1, deși a salvat într-un game 7 mingi de meci ale elenei.
Așadar, perspectivele Serenei înainte de US Open sunt destul de sumbre. Deși mare parte dintre favorite nu vor merge la Flushing Meadows, Serena va avea dificultăți în a se impune chiar și în aceste condiții, având în vedere jocul său, care nu este deocamdată la cel mai înalt nivel.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43
O altă surpriză pe tabloul fetelor a fost eliminarea A.Sabalenka, care a pierdut cu J.Pegula (2-6, 6-2, 3-6), tot în optimile de finală. În aceste condiții, N.Osaka rămâne marea favorită pe tablou. Nipona a trecut clar în optimi de D.Yastremska, scor 6-3, 6-1.
Turneul de "Cincinnati" continuă astăzi cu meciurile din sferturile de finală de pe tabloul masculin, care vor începe la ora 20:00 și vor fi transmise în direct pe Eurosport.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02