Williams şi Jabeur s-au impus miercuri în două seturi, 6-2, 6-4, în faţa cuplului compus din japoneza Shuko Aoyama şi taiwaneza Chan Hao-Ching.
La o zi de la revenirea sa în competiţie după o pauză de un an, cea mai mică dintre surorile Williams, în vârstă de 40 de ani, pare deja să-şi îmbunătăţească jocul, mai ales în ceea ce priveşte reflexele la fileu şi la serviciu.

Serena Williams, impresionată de Ons Jabeur: "Wow, e excepțională"

Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 35 MINUTE
Înţelegerea cu partenera sa, cu care nu mai jucase niciodată înainte de acest turneu, a fost de asemenea mai bună, în ciuda numeroaselor erori neforţate de ambele părţi.
"Am jucat mult mai bine împreună astăzi, deşi a fost bine şi ieri (n.r.marţi). Dar Ons m-a susţinut cu adevărat astăzi. M-am uitat la ea şi mi-am spus 'wow, e excepţională'. Nici nu ştiam că suntem deja în semifinale, merge super repede, dar este excelent'', a comentat Williams după meci.
În penultimul act al probei de dublu de la Eastbourne, Serena Williams şi Ons Jabeur le vor înfrunta pe poloneza Magda Linette şi pe sârboaica Aleksandra Krunic.
Sursa: Agerpres
După Eastbourne, Serena Williams visează să câștige Wimbledon, turneu transmis în direct de canalele Eurosport și de Eurosport Player, în perioada 27 iunie - 10 iulie. Trebuie spus că sportiva din SUA încă țintește recordul all-time de victorii în turneele de Mare Șlem, deținut de Margaret Court, dar a recunoscut că All England Club 2022 ar putea fi prea aproape pentru a avea forța unei victorii finale.
Wimbledon
Rezumatul partidei Jannik Sinner - Carlos Alcaraz, câștigată de italian în 4 seturi
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Tsitsipas cere schimbarea regulamentului, după meciul cu "scântei" contra lui Kyrgios, la Wimbledon
ACUM 2 ORE