Serena Williams, ajunsă la 40 de ani, a rămas la 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât recordul absolut din tenis, care îi aparține australiencei Margaret Court, cu 24 de titluri majore. În prezent, americanca ia o pauză lungă de la competiții din cauza unei accidentări pe care a suferit-o anul trecut la Wimbledon. În consecință, ea a ratat ultimele turnee majore, US Open 2021 și Australian Open 2022.
Între timp, Serena s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie, departe de terenul de tenis. A existat, în tot acest timp, o oarecare incertitudine cu privire la cariera ei. În mod remarcabil, recordul deținut de Margaret Court e încă în picioare, însă Serena e atât de aproape. Într-un interviu penutr CNN, Serena a spus că nu se gândește obsesiv la acel record, că se pune pe ea pe primul loc în viața ei, dar că nu a renunțat la gândul de a mai câștiga un titlu major.
CITEȘTE ȘI:
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55

Serena Williams consideră că ar fi trebuit să aibă 30 sau 32 de titluri de Grand Slam

"Știi ce se întâmplă? Acum mă preocup doar de mine. Iubesc tenisul și iubesc ceea ce fac acum, pentru că trebuie să mă pun pe mine pe primul loc. Ce înseamnă asta? Nu știu să explic, eu în continuare joc tenis, evident, și încă mă antrenez. Sunt sinceră și cred că ar fi trebuit să am 30 sau 32 de titluri de Grand Slam-uri. Așa gândesc, așa văd eu lucrurile. Nu am reușit să intru în posesia acelui record, mi-am dorit s-o fac, consider că ar fi trebuit să fiu acolo, am avut multe oportunități, dar îți spun sincer că nu am renunțat", a spus Serena în interviul pentru CNN.
Momentan, nu este clar în ce stadiu se află Serena Williams cu accidentarea sau pregătirile pentru competiții. Cu toate acestea, se pare că revenirea ei e mult mai aproape acum. Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena a părăsit terenul de tenis de la Wimbledon în lacrimi anul trecut și nu s-a mai întors pe teren pentru a juca tenis de atunci.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49