Simona Halep, ocupanta locului 4 WTA, a început deja pregătirea pentru noul sezon competițional. În mod surprinzător, fostul lider mondial din WTA nu s-a mai antrenat alături de echipa ei la Stejarii Country Club, așa cum făcea până acum, și a hotărât să plece la Dubai, acolo unde temperaturile se aseamănă destul de mult cu cele din Australia.
Alături de Simona Halep sunt fizioterapeutul ei, preparatorul fizic, dar și antrenorul Darren Cahill. Simo a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apar cei patru, însă și Artemon Apostu Efremov, fostul antrenor al Irinei Begu și al Mihaelei Buzărnescu. Simona a publicat două fotografii din sala de forță, semn că obiectivele echipei în 2020 sunt cu adevărat îndrăznețe.
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729873.jpg
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17

Simona Halep, pregătire în Dubai

Acum câteva săptămâni, Simona a declarat că nu va merge la Antipozi pentru a efectua pregătirea înainte de noul sezon competițional: ”Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”.
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729874.jpg
Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill: "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an.Adelaide International, o competiţie combinată ATP şi WTA, înlocuiește turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43