A treia jucătoare a lumii a renunțat la mai multe competiții pentru a continua recuperarea la spate și umăr. Cel mai recent, Simona Halep a renunțat la întâlnirea dintre România și Italia din Fed Cup, programată pe 16 și 17 aprilie la Cluj. Azi, Darren Cahill a ajuns la București, acolo unde a fost întâmpinat de sportiva din Constanța chiar pe terenul de tenis. Cei doi s-au fotografiat pe un teren de zgură.
În compania fotografiei cu pricina, Simona i-a transmis lui Darren un mesaj: "Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare. Astăzi a fost o zi bună", a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram. Replica australianului nu a întârziat să apară: "Faptul că tatăl tău mi-a dat în mijlocul zilei un coniac a făcut să trec mai ușor peste diferența de fus orar", a transmis australianul.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep a revenit la antrenamente după recuperarea de la umăr

Simona Halep se pregătește alături de Darren Cahill pentru sezonul de zgură. Cea mai bună tenismenă a României a anunțat recent că nu va participa la meciul de FedCup al României cu Italia (din acest weekend), iar următoarea competiție la care Simona va putea fi văzută va fi turneul de la Stuttgart (WTA 500).
Așa cum am transmis mai devreme, motivul pentru Simona Halep nu a făcut deplasarea la Cluj este suprafața de joc aleasă pentru întâlnirea cu Italia. Tricolorele vor juca pe hard, dar Simona Halep nu a dorit să joace două sau trei meciuri pe hard pentru ca apoi să facă imediat tranziția pe zgură. După turneul pe zgură de la Stuttgart (19-25 aprilie), Simo va participa la Mutua Madrid Open (29 aprilie - 8 mai), Internazionali BNL D'Italia (10 mai - 16 mai) și Roland Garros (23 mai - 5 iunie).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02