Tenis

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis! Cum a apărut înainte de reluarea antrenamentelor

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
20/05/2020 la 11:01

După o pauză de trei luni, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis la antrenamente, la cinci zile după ridicarea stării de urgență pe teritoriul României.

Chiar dacă turneele s-au oprit încă din luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, Simona s-a concentrat pe recuperare după accidentarea suferită la turneul de la Dubai și asupra menținerii în formă. Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a transmis în urmă cu câteva zile că pregătirea pe teren se va efectua gradual, însă este fericit cu starea fizică în care se află campioana noastră.

Miercuri, Simona a revenit la antrenamente și a ținut să transmită pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare ținând în brațe două seturi de mingi tenis Wilson US Open Extra Duty, exact aceleași pe care organizatorii americani le folosesc la competiția organizată la Flushing Meadows, care ar trebui să se desfășoare anul acesta în perioada 31 august – 13 septembrie.

Tenis

Darren Cahill, în ziua în care trebuia să înceapă Roland Garros: "Ca o lovitură în stomac"

IERI LA 14:07

Darren Cahill este și el cu ochii pe eleva lui, chiar dacă este în Australia, la Adelaide. Australianul a trimis în România un sistem prin care-i poate monitoriza antrenamentele Simonei Halep: "Abia aştept să folosesc noul sistem PlaySight GO. Am trimis un dispozitiv Simonei în România ca sa putem urmări live şedinţele de pregătire şi să asist la antrenamente împreună cu Arti. Conectăm sportul prin tehnologie, iar lumea devine mai mică şi mai bună", a fost mesajul lui Darren Cahill.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

"Așa sunteți voi, românii!". Ce l-a surprins pe Darren Cahill cel mai mult la Simona Halep

22/05/2020 LA 07:48
Tenis

Ce echipă ar fi susținut Darren Cahill într-o finală Fed Cup România – Australia

21/05/2020 LA 15:48
Subiecte asemănătoare
TenisSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 8 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe