Chiar dacă turneele s-au oprit încă din luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, Simona s-a concentrat pe recuperare după accidentarea suferită la turneul de la Dubai și asupra menținerii în formă. Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a transmis în urmă cu câteva zile că pregătirea pe teren se va efectua gradual, însă este fericit cu starea fizică în care se află campioana noastră.
Miercuri, Simona a revenit la antrenamente și a ținut să transmită pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare ținând în brațe două seturi de mingi tenis Wilson US Open Extra Duty, exact aceleași pe care organizatorii americani le folosesc la competiția organizată la Flushing Meadows, care ar trebui să se desfășoare anul acesta în perioada 31 august – 13 septembrie.
https://i.eurosport.com/2020/05/20/2821276.jpg
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Darren Cahill este și el cu ochii pe eleva lui, chiar dacă este în Australia, la Adelaide. Australianul a trimis în România un sistem prin care-i poate monitoriza antrenamentele Simonei Halep: "Abia aştept să folosesc noul sistem PlaySight GO. Am trimis un dispozitiv Simonei în România ca sa putem urmări live şedinţele de pregătire şi să asist la antrenamente împreună cu Arti. Conectăm sportul prin tehnologie, iar lumea devine mai mică şi mai bună", a fost mesajul lui Darren Cahill.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02