Chiar dacă turneele s-au oprit încă din luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, Simona s-a concentrat pe recuperare după accidentarea suferită la turneul de la Dubai și asupra menținerii în formă. Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a transmis în urmă cu câteva zile că pregătirea pe teren se va efectua gradual, însă este fericit cu starea fizică în care se află campioana noastră.
Miercuri, Simona a revenit la antrenamente și a ținut să transmită pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare ținând în brațe două seturi de mingi tenis Wilson US Open Extra Duty, exact aceleași pe care organizatorii americani le folosesc la competiția organizată la Flushing Meadows, care ar trebui să se desfășoare anul acesta în perioada 31 august – 13 septembrie.
https://i.eurosport.com/2020/05/20/2821276.jpg
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
IERI LA 14:27
Darren Cahill este și el cu ochii pe eleva lui, chiar dacă este în Australia, la Adelaide. Australianul a trimis în România un sistem prin care-i poate monitoriza antrenamentele Simonei Halep: "Abia aştept să folosesc noul sistem PlaySight GO. Am trimis un dispozitiv Simonei în România ca sa putem urmări live şedinţele de pregătire şi să asist la antrenamente împreună cu Arti. Conectăm sportul prin tehnologie, iar lumea devine mai mică şi mai bună", a fost mesajul lui Darren Cahill.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45