Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare imediat după Australian Open. În ciuda parcursului relativ bun din Australia, incluzând aici și câștigarea trofeului la Melbourne Summer Set, sportiva noastră a decis să renunțe la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.
Timp de câteva zile, Simona a păstrat tăcerea despre acest subiect, ceea ce a dus la fel de fel de speculații în presa din România și nu numai. Constănțeanca s-a decis să vorbească despre această situație și a oferit explicații pentru decizia luată.
"Confirm că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine", a spus Simona Halep pentru treizecizero.ro.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Citește și:

Simona Halep nu este în căutarea unui antrenor

Simona se pregătește intens în această perioadă de următoarele două turnee la care va participa, Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie). Cea mai bună tenismenă din România a postat astăzi un filmuleț de la antrenament, putându-se observa că aceasta a fost asistată de Horia Tecău, tenismen retras din activitate la finalul sezonului trecut.
Totuși, nu poate fi vorba despre o colaborare de facto a Simonei cu Horia. Mai mult constănțeanca a specificat că nu se află deocamdată în căutarea unui antrenor, negând și varianta ca polonezul Piotr Sierzputowski să o pregătească în perioada următoare, variantă lansată în presa poloneză în zielele trecute.
"E fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el. Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta. E o perioadă în care vreau să-mi asum responsabilitatea și să mă dezvolt ca persoană", a spus Simona pentru sursa citată.
Simona a mai avut perioade în care a jucat fără să aibă un antrenor cu drepturi depline și nu s-a descurcat deloc rău, astfel că dacă rezultatele vor fi satisfăcătoare în următoarele săptămâni, nu ar fi exclus ca românca să meargă "singură" la Roland Garros.
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57