Simona Halep a decis să renunțe la serviciile lui Adrian Marcu și Daniel Dobre după Australian Open. Deși constănțeanca nu a făcut un anunț oficial în acest sens, e clar că despărțirea de cei doi antrenori este reală, pentru că aceștia nu au fost prezenți la antrenamentul de astăzi.
Simona se pregătește de revenirea pe teren, ea urmând să participe la turneele de la Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie). Sportiva noastră a postat un filmuleț pe contul personal de Instragram, în care pe post de antrenor se afla Horia Tecău.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
Simona și Horia au fost cei mai reprezentativi tenismeni din România în ultimii ani, cei doi cucerind nenumărate trofee. Horia a decis să se retragă la finalul sezonului trecut și e posibil să-și dorească să devină antrenor. Evident, nu poate fi vorba deocamdată de a deveni antrenorul de drept al Simonei, dar oricând pot apărea surprize. În orice caz, experiența lui Horia îi poate fi de folos Simonei în această perioadă.
Citește și:

Simona Halep, niciun anunț despre viitorul antrenor

După ce a apărut informația că Simona s-a despărțit de Adrian Marcu și Daniel Dobre, în spațiul public au apărut diverse speculații privind viitorul antrenor al Simonei. Presa poloneză a lansat o știre conform căreia dubla câștigătoare de Grand Slam va avea o colaborare de probă cu Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek.
Informația se pare că a fost doar o supoziție a jurnaliștilor polonezi, care au făcut o legătură între faptul că Simona și-a demis antrenorii, iar Sierzputowski nu are angajament de la finalul sezonului trecut, când a întrerupt colaborarea cu Swiatek.
Simona nu a vorbit în public deloc despre acest subiect, cel mai probabil pentru că nu a luat o decizie deocamdată. Astfel, sportiva preferă să păstreze enigma legată de cine o va pregăti în continuare.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
20/05/2022 LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22