Simona Halep nu va mai lucra cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, potrivit Digi Sport. Decizia sa vine la câteva zile de la eliminarea din optimile de la Australian Open, acolo unde a pierdut în fața lui Alize Cornet.
Potrivit sursei mai sus menționate, primul care a aflat această veste a fost Daniel Dobre, în timp ce Adrian Marcu a fost contactat de către Halep în cursul zilei de astăzi.
Colaborarea dintre Adrian Marcu și Simona Halep s-a reluat în septembrie 2021, după ce jucătoarea din România s-a despărțit de Darren Cahill. La vremea respectivă, Marcu se alătura staff-ului Simonei Halep din care mai făcea parte și Daniel Dobre, cel cu care s-a reîntors alături de Simona în mai 2021.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
ACUM 35 MINUTE
Alături de Adrian Marcu, Simona Halep a mai colaborat și în 2013, cucerind alături de acesta trei trofee, la New Haven, Moscova și Sofia, reușind să ajungă până pe locul 11 WTA la vremea respectivă alături de el.
Citește și:

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu

"Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte", spunea Simona în septembrie 2021.
În ceea ce îl privește pe Daniel Dobre, acesta s-a aflat alături de Simona în 2019, atunci când românca a cucerit titlul de la Wimbledon. La fel ca Adrian Marcu, Daniel Dobre a mai lucrat în trecut cu Halep, la începuturile ascensiunii sale în tenis, în 2013.
În toamna lui 2019, Simona Halep a hotărât să renunțe la antrenorul alături de care a cucerit al doilea ei titlu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon. Fostul lider mondial din WTA a mărturisit că nu mai primea la fel de bine mesajele lui Dobre şi l-a ales pe Apostu-Efremov drept înlocuitor. În mai 2021, istoria s-a repetat, dar în sens invers.
Daniel Dobre a pregătit-o pe Simona Halep din martie până în octombrie 2019, iar colaborarea lor s-a încheiat, atunci, în mod surprinzător.
Decizia Simonei Halep de a se despărți de cei doi antrenori ai săi vine după ce jucătoarea din România a ieșit din top 20 WTA pentru prima oară în ultimii opt ani și jumătăte.
Roland Garros
Simona Halep a ajuns deja în Franța, pentru a pregăti Roland Garros 2022. Probleme pentru româncă
ACUM 2 ORE
Tenis
Swiatek, puștoaica de 20 de ani devenită legendă. Fără adversară, s-a luat la trântă cu recordurile
ACUM 2 ORE