În urmă cu exact doi ani, Simona Halep câștiga în premieră un titlu de Grand Slam, la Roland Garros 2018, iar azi a ales să sărbătorească în stilul propriu – pe terenul de tenis, la antrenament, dovadă că etica muncii campioanei noastre nu s-a schimbat cu absolut nimic în ultimele trei luni de pauză cauzată de pandemia de coronavirus.
A doua jucătoare a lumii a ieșit la antrenament pe unul dintre terenurile de zgură de la Academia din Herestrău împreună cu tehnicianul român din echipa ei, Artemon Apostu-Efremov, dar și cu jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, alături de care s-a pregătit.
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830262.jpg
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
ACUM 15 ORE
credit foto - TENISite

Roland Garros 2018, vis devenit realitate

9 iunie 2018. O dată care va rămâne pentru totdeauna în istoria sportului românesc: Simona Halep cucerea în urmă cu fix doi ani primul titlu de Grand Slam al carierei și își îndeplinea visul pe care l-a avut de când a pus mâna pentru prima dată pe o rachetă de tenis. După trei finale de turnee majore pierdute, Simona Halep și-a îndeplinit visul la Roland Garros, în urmă cu doi ani. A cucerit primul ei titlu de Grand Slam după o finală de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Exact la 40 de ani distanță, imnul României a răsunat din nou pe arena Philippe Chatrier, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul în 1978.

Slideshow

Imagini de colecție! În urmă cu fix doi ani, Halep cucerea Roland Garrosul

27 imagini

Pentru campioana noastră, a treia finală disputată pe zgura pariziană a fost cu noroc, după ce le-a pierdut pe primele două (în 2014 în fața Mariei Sharapova și în 2017 în fața Jelenei Ostapenko). De la prima încercare la Paris până la reușită au trecut patru ani și două zile, însă așteptarea a meritat.Cel mai emoționant moment s-a întâmplat atunci când pe arena Philippe Chatrier a răsunat imnul României. Simona, vizibil emoționată, a îmbrățisat trofeul, iar pe chip au apărut și lacrimile, pentru că în final, lupta asiduă este răsplătită.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45