”A fost un început dificil, mă așteptam la acest lucru, ea este o jucătoare care lovește foarte puternic mingea și nu prea știi în ce direcție, este foarte greu să returnezi astfel de mingi. Mi-am revenit, am schimbat jocul și am jucat un pic mai departe de ea și am încercat să înalț și mingile puțin, am început să fiu și eu agresivă.
Și în al doilea set ea a schimbat constant jocul și nu a mai greșit atât de des, serviciul ei era greu de returnat, este o jucătoarte tânără și foarte bună”, a afirmat Simona Halep la DigiSport.

Simona Halep - Dayana Yastremska. Cum o vede Simona pe viitoare adversară

Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 4 MINUTE
Simona Halep va juca în sferturile de la finală de la Roma cu Yulia Putintseva.
”Este mereu complicat contra ei, am văzut meciurile ei, ea luptă foarte mult, ceea ce va duce la un meci mult mai dificil, o să fie multe schimburi lungi, ea ține mingea mult în teren. Mă aștept la un meci dificil, dar am șansa mea dacă voi lupta ca astăzi”, a declarat Halep.
”Am servit foarte bine azi, încep să-mi reglez puțin ritmul, nu este ușor după pauză să intru direct în turneu cu adversare puternice, dar mă bucur să văd că există un progres de la zi la zi aici la Roma”, a completat ea.
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 23 MINUTE
Australian Open
Rezumatul partidei Emma Răducanu - Sloane Stephens, câștigată de britanică în 3 seturi
ACUM O ORĂ