”A fost un început dificil, mă așteptam la acest lucru, ea este o jucătoare care lovește foarte puternic mingea și nu prea știi în ce direcție, este foarte greu să returnezi astfel de mingi. Mi-am revenit, am schimbat jocul și am jucat un pic mai departe de ea și am încercat să înalț și mingile puțin, am început să fiu și eu agresivă.
Și în al doilea set ea a schimbat constant jocul și nu a mai greșit atât de des, serviciul ei era greu de returnat, este o jucătoarte tânără și foarte bună”, a afirmat Simona Halep la DigiSport.

Simona Halep - Dayana Yastremska. Cum o vede Simona pe viitoare adversară

J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
ACUM O ORĂ
Simona Halep va juca în sferturile de la finală de la Roma cu Yulia Putintseva.
”Este mereu complicat contra ei, am văzut meciurile ei, ea luptă foarte mult, ceea ce va duce la un meci mult mai dificil, o să fie multe schimburi lungi, ea ține mingea mult în teren. Mă aștept la un meci dificil, dar am șansa mea dacă voi lupta ca astăzi”, a declarat Halep.
”Am servit foarte bine azi, încep să-mi reglez puțin ritmul, nu este ușor după pauză să intru direct în turneu cu adversare puternice, dar mă bucur să văd că există un progres de la zi la zi aici la Roma”, a completat ea.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
ACUM 4 ORE
Tenis
Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu, dezvăluiri savuroase: "Mi-a cerut să vorbim în română"
ACUM 4 ORE