Simona Halep a încheiat anul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA și deja se gândește la turneele din 2021. Jucătoarea româncă părea foarte sigură de prezența la Abu Dhabi, primul turneu al anului, programat în perioada 5-13 ianuarie.
"Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial. Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci", a spus, recent, Simona Halep, pentru Digisport.

Simona Halep nu va participa la turneul de la Abu Dhabi

Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 4 ORE
În cele din urmă, se pare că Simona s-a răzgândit și a decis să-și prelugească pauza, înaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open. Lista jucătoarelor care și-au anunțat prezența la turneul din Emiratele Arabe Unite a fost publicată de jurnalistul Michal Samulski, iar Halep nu se află printre participante.
Totuși, România va avea două jucătoare la Abu Dhabi: Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

Simona Halep va merge la Australian Open 2021

Australian Open 2021, programat inițial în perioada 18-31 ianuarie, a fost amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda situației inedite generată de COVID-19, Simona Halep a decis să participe la turneul de la Melbourne, transmis în direct pe canalele pe Eurosport începând cu 8 februarie 2021.
Jucătorii de tenis vor fi obligați să stea în semi-carantină timp de 14 zile. Concret, după ce vor ajunge în Australia vor fi declarați oficial în carantină pentru următoarele 14 zile și izolați. Dacă rezultatul testului Covid-19 efectuat a doua zi va fi negativ, atunci le va fi permis să se antreneze sub monitorizare atentă, având alături un singur antrenor, împreună cu un alt jucător care a trecut cu bine de primul test.
Sportivii vor fi testați de cinci ori de-a lungul a 14 zile de izolare, direct în camerele de hotel. Iar după trei teste negative consecutive și opt zile în Australia, sportivii vor putea forma grupuri de antrenament de până la patru adversari.
Turneul de la Australian Open va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport.
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 5 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 7 ORE