A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, a anunțat azi că nu va participa la al doile turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, din cauza accidentării teribile de la Roma. Sportiva noastră va absenta de la Paris pentru prima dată începând din 2008. Totuși, dubla campioană de Grand Slam din Constanța nu duce lipsă de oferte.
Organizatorii turneului de la Berlin ar fi mai mult decât fericiți s-o aibă pe Simona Halep la startul competiției, motiv pentru care i-au făcut româncei o ofertă publică. Directorul turneului, Barbara Rittner, speră ca Simona să accepte oferta, chiar dacă știe că șansele nu sunt foarte mari în acest sens.

Simona Halep, ofertată să joace la turneul de la Berlin, după ce ratează Roland Garros 2021

Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 32 MINUTE
"Poate vom avea toate cele 10 jucătoare din top 10 WTA la turneu. Va fi greu să o aducem pe Simona Halep, dar nu imposibil", a spus Barbara Rittner. Turneul de tenis de la Berlin se va desfășura în perioada 14 - 20 iunie și ar putea fi prima competiție la care Simona să ia startul după accidentarea de la Roma, dacă românca va da curs propunerii organizatorilor.
La turneul de la Berlin (desfășurat pe iarbă) au confirmat deja prezența opt dintre primele zece jucătoare ale lumii. Pe lângă Simona Halep, nici Serena Williams nu se află pe lista anunțată de organizatori, dar probabil că șansele ca americanca să participe sunt mai mari, decât în cazul Simonei Halep.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 8 ORE