Aflat încă în Australia, Darren Cahill a urmărit la TV primul meci oficial disputat de Simona Halep după pandemie. Antrenorul campioanei noastre a felicitat-o pentru munca depusă în duelul cu Polona Hercog, câștigat dramatic în tie-break-ul setului 3. Cahill s-a arătat extrem de mulțumit de munca depusă de Simona, care a câștigat în aceeași manieră ultimul meci disputat înainte de pauza cauzată de pandemie.
"Bine ai revenit, Simo... În ultimul tău meci, disputat pe 22 februarie, ai câștigat tot cu 7-6 în setul 3 (n.r. - la Dubai, în finala cu Rybakina). Au trecut 6 luni de atunci și încă muncești din greu. Felicitări ție și lui Arti (n.r. - Artemon Apostu-Efremov).", a scris Darren Cahill, pe contul de Twitter.

Simona Halep s-a calificat în optimi la Praga, după victoria cu Hercog

Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 2 ORE
Simona s-a impus dramatic în fața Polonei Hercog după 2 ore și 32 de minute. Jucătoarea noastră și-a adjudecat primul set cu 6-1, pierzând singurul game pe propiul serviciu la scorul de 2-0. Sportiva din Slovenia și-a revenit în setul secund (6-1), reușind să câștige 3 mingi pe serviciul Simonei. Câștigătoarea s-a decis în tie-break-ul setului 3, unde Simona și-a stăpânit mult mai bine emoțiile.
Campioana noastră s-a impus cu 7-3, reușind prima victorie de după pandemie, la prima apariție pe teren.
În optimi, Simona Halep va evolua împotriva cehoaicei Barbora Krejcikova (118 WTA), cea care a învins-o în primul meci pe Patricia Țig, scor 2-0 (6-4, 6-3).
Roland Garros
Directorul turneului de la Roland Garros nu crede în șansele lui Alcaraz la Openul francez
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Ce șanse are Halep să treacă de Swiatek, la Roland Garros, în optimi? Andy Roddick a dat verdictul
ACUM 5 ORE