Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati din cauza unei accidentări, iar sportiva noastră s-a deplasat deja la New York, unde va participa la US Open în perioada 30 august - 13 septembrie. Campioana noastră va debuta la ultimul turneu de Grand Slam al anului având doar 2 meciuri în picioare: o înfrângere și o victorie.
Semifinalistă la ediția din 2015, Simona Halep este hotărâtă să dea tot ce are mai bun la ultimul turneu major al anului, mai ales după ce a trebuit să îndure în a doua jumătate a sezonului. Aflată deja la New York, Simona Halep se va pregăti alături de rivala din circuit, Elise Mertens, pe care în circuit a întâlnit-o de șase ori (4-2 pentru Simo).
Australian Open
Simona Halep, la Australian Open! Henin a dat verdictul: ce crede că poate face românca la Melbourne
ACUM 7 ORE

Simona Halep vrea să recupereze la US Open timpul petrecut departe de teren

Fiind una dintre cele mai constante jucătoare din ultimele sezoane, Simona Halep a ieșit din Top 10 WTA pentru prima oară din ianuarie 2014 în acest an. Accidentarea suferită la Roma în luna mai, care a forțat-o să nu participe la Roland Garros și Wimbledon, turneu la care era campioană en-titre, a scos-o pe jucătoarea din România din top 10 WTA.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
În urma turneului de la Cincinnati, Simona Halep continuă pe locul 13, un număr despre care sportiva noastră a spus în repetate rânduri că îi poartă noroc, chiar dacă în ierarhie este în afara primelor zece locuri. Cel mai bun rezultat la Simonei la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 12 ORE
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
IERI LA 16:19