Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a ajuns la New York! Cum se răsfață campioana noastră înainte de US Open

Nicu Savin

Publicat 20/08/2021 la 22:28 GMT+3

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati din cauza unei accidentări, iar sportiva noastră s-a deplasat deja la New York, unde va participa la US Open în perioada 30 august - 13 septembrie.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a jucat doar două meciuri după ce a revenit în urma gravei accidentări suferite la Roma. Românca pierdut în turul secund la Montreal în fața lui Danille Collins, iar apoi a câștigat în primul tur la Cincinnati contra Magdei Linette.
Din păcate, Simona nu a continuat la turneul din Statele Unite din cauza unei dureri la coapsă, preferând să nu riște, sperând că va fi în cea mai bună formă fizică la ultimul Grand Slam al anului, US Open.
Sportiva noastră a ajuns deja la New York, iar sentimentul este că starea sa de sănătate nu este îngrijorătoare în privința turneului de la Flushing Meadows. Simona a postat o fotografie în care este foarte zâmbitoare, savurând o înghețată.
Simona Halep

SIMONA HALEP RĂMÂNE PE LOCUL 14 ÎN CLASAMENTUL WTA

Fiind una dintre cele mai constante jucătoare ai ultimilor ani, Simona Halep a ieșit din top 10 WTA pentru prima oară din ianuarie 2014 în acest an. Accidentarea suferită la Roma în luna mai, care a forțat-o să nu participe la Roland Garros și Wimbledon, turneu la care era campioană en-titre, a scos-o pe jucătoarea din România din top 10 WTA.
În urma turneului de la Cincinnati, Simona Halep își va păstra locul 14, după ce Ons Jabeur, singura jucătoare care putea să o mai depășească pe campioana din 2019 de la Wimbledon, a pierdut fără drept de apel meciul din optimile de finală contra cehoaicei Petra Kvitova, scor 1-6, 2-6.
Pentru Simona Halep urmează o perioadă de recuperare, cu speranța că își poate reveni la timp pentru turneul de la US Open, turneu la care nu a participat anul trecut. Cel mai bun rezultat la Simonei la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo