Simona Halep a trecut cu greu de Magda Linette în primul tur de la Cincinnati, meci în care sportiva noastră a avut nevoie de îngrijiri medicale la un moment dat. După partidă, Simona a declarat că a fost vorba despre o contractură musculară, dar accidentarea se pare că este mai gravă.
Cu câteva ore înainte de meciul pe care trebuia să-l joace cu Jessica Pegula în turul doi, Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, menționând că a suferit o mică ruptură musculară și că din acest motiv preferă să nu riște, pentru a nu-și pune în pericol prezența la US Open.
"Din păcate, o radiografiefăcută în această dimineață a arătat că am o mică ruptură în aductorul drept și, prin urmare, ar fi prea riscant să joc în seara asta. Mă voi odihni și voi face tot ce pot pentru a fi pregătită pentru US Open. A fost frumos să vă revăd, fani din Cincinnati", a scris Simona pe contul personal de Twitter.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep s-a reatras de la Cincinnati

Din păcate, această nouă accidentare a Simonei vine într-un moment cum nu se poate mai prost, cu o săptămână și jumătate îainte de startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open. Dacă se va reface până atunci, Simona va juca la Flushing Meadows având numai 2 meciuri în picioare în ultimele aproape 4 luni.
Accidentarea Simonei este cu atât mai frustrantă cu cât tenisul arătat atât la Montreal, cât și la Cincinnati a fost în multe momente unul de un nivel ridicat, care îi dădeau speranțe sportivei noastre pentru obținerea unor rezultate notabile pe acest final de sezon. Din păcate, Simona nu a scăpat de ceea ce îi era cel mai frică, așa cum a reieșit din declarațiile oferite după meciul din primul tur.
"Săptămâna trecută am fost fericită cu tenisul meu, am primit încredere după Montreal. Am crezut mereu că pot ajunge din nou la nivelul din trecut, așa că am venit în SUA cu o atitudine pozitivă. Pot să joc, acum doar trebuie să nu renunț. Mușchiul s-a refăcut după trei luni de pauză, însă primele meciuri de după revenire sunt înfricoșătoare. Gândul că durerile din prezent au legătură cu accidentarea de la Roma este înfricășător.
A durut incredibil de tare la Roma și nu am știut pur și simplu ce să fac. Am decis să nu grăbesc procesul revenirii, să nu forțez o întoarcere prematură. Așa am simțit că e cel mai bine, să-mi iau tot timpul necesar. Bineînțeles, mi-au lipsit meciurile, emoțiile, să privesc la TV nu a fost de ajuns. Acum mă simt din nou în viață", a spus Simona Halep pentru Tennis Channel imediat după meciul câștigat cu Linette.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02