Simona Halep, fost lider mondial în clasamentul WTA, a reușit marți o victorie impresionantă în primul tur al turneului WTA 1000 de la Cincinnati. Campioana noastră a trecut peste noi probleme medicale și s-a impus în set decisiv împotriva polonezei Magda Linett, scor 6-4, 3-6, 6-1, după două ore și 8 minute de joc.
După meci, Simona a fost invitată în platoul Tennis Channel, acolo unde a vorbit despre durerile pe care le-a resimțit pe teren la Cincinnati, dar și despre accidentarea care a scos-o din joc pentru mai bine de trei luni. Sportiva din Constanța a precizat că a fost înfricoșător să treacă printr-o asemenea accidentare.

Simona Halep, primele detalii despre durerile resimțile la Cincinnati în primul meci

Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM O ORĂ
"Săptămâna trecută am fost fericită cu tenisul meu, am primit încredere după Montreal. Am crezut mereu că pot ajunge din nou la nivelul din trecut, așa că am venit în SUA cu o atitudine pozitivă. Pot să joc, acum doar trebuie să nu renunț. Mușchiul s-a refăcut după trei luni de pauză, însă primele meciuri de după revenire sunt înfricoșătoare. Gândul că durerile din prezent au legătură cu accidentarea de la Roma este înfricășător.
A durut incredibil de tare la Roma și nu am știut pur și simplu ce să fac. Am decis să nu grăbesc procesul revenirii, să nu forțez o întoarcere prematură. Așa am simțit că e cel mai bine, să-mi iau tot timpul necesar. Bineînțeles, mi-au lipsit meciurile, emoțiile, să privesc la TV nu a fost de ajuns. Acum mă simt din nou în viață", a spus Simona Halep pentru Tennis Channel.
În turul secund, Simona va juca împotriva americancei Jessica Pegula. Cele două tenismene se vor întâlni în această noapte, în jurul orei 2.00, ora României. Simona Halep și Jessica Pegula nu s-au întâlnit niciodată în circuit până în prezent, astfel că în această noapte vom avea parte de o premieră în circuit.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Halep a spus cum încearcă să-și schimbe jocul! Ce i-a transmis Mouratoglou după eșecul de la Paris
ACUM 11 ORE