După înfrângerea încasată la turneul de la Dubai în fața Jelenei Ostapenko, în faza semifinalelor, Ilie Năstase i-a recomandat Simonei Halep să nu mai depună atât de mult efort la turneele mici din circuit și să se concentreze pe competițiile majore, cu miză adevărată atât din punct de vedere al premiilor, dar și din punctul de vedere al punctelor puse în joc.
Ilie Năstase i-a transmis Simonei Halep să nu-și mai concentreze toată energia pe turneele "mici" și să aibă mai mult în vedere competițiile majore: "Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine", a spus Ilie Năstase în urmă cu câteva zile, pentru Fanatik.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 21 MINUTE

Simona Halep i-a oferit un răspuns tăios lui Ilie Năstase

"Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută. Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi", a adăugat fostul mare tenismen român. Azi, la revenirea în țară, Simona Halep i-a oferit replica lui "Nasty".
Simona Halep a precizat că nu e de acord cu împărțirea turneelor în mici și mari și merge acolo unde își dorește să joace: "O să-mi fac programul așa cum am hotărât, o să joc turneele pe care le joc mereu, încă am clasament destul de bun, să vedem cum o să fiu la sfârșit de an, dar momentan intru la turneele pe care vreau să le joc, acolo unde mă simt bine", a afirmat Simona Halep.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 4 ORE