Momentul descalificării lui Novak Djokovic de la US Open a făcut înconjurul planetei și continuă să fie un subiect extrem de fierbinte și acum, la aproape două săptămâni de când a avut loc incidentul la Flushing Meadows. Pe scurt, liderul mondial din ATP a aruncat o minge la întâmplare în spatele lui în partida din optimi cu Pablo Carreno-Busta, minge care a ajuns la arbitra de linie și a lovit-o în gât, fapt pentru care s-a prăbușit pe teren, acuzând dificultate în respirație.
Incidentul s-a întâmplat după ce Novak Djokovic își cedase serviciul, iar scorul s-a făcut 5-6 în manșa inaugurală a partidei. După ce a discutat minute în șir în preajma fileului cu supervizorul turneului și cu alți oficiali ai competiției, Novak Djokovic a fost descalificat. La turneul de la Roma, mai mulți jucători au fost întrebați despre acest moment. Printre ei se regăsește și marea noastră campioană, Simona Halep.

Simona Halep, reacție în premieră despre descalificarea lui Novak Djokovic

Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
ACUM 20 ORE
"Desigur că am urmărit tot ce s-a întâmplat. Am fost șocată. Chiar trebuie să fim foarte atenți pentru că există oameni în jurul nostru. Nu trebuie să reacționăm prea rău în meci. Până la urmă, e doar un meci de tenis. Dar da, nu a fost frumos pentru nimeni ce s-a întâmplat în meciul de la US Open", a spus Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă susținute la Roma.
Sportiva noastră a precizat, de asemenea, că se bucură că nu a făcut deplasarea la US Open, din cauza condițiilor foarte dificile pe care organizatorii au fost nevoiți să le impună: „Cred că decizia luată (absenţa de la US Open) a fost una corectă pentru protejarea sănătăţii mele şi pentru a mă simţi liniştită. Sunt încă un pic speriată faţă de situaţia la nivel global dar aici, la Roma, mă simt în siguranţă”.
VTB Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă
IERI LA 16:49
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, eliminată în sferturile de finală de la Moscova de Maria Sakkari
IERI LA 09:32