Pe 29 ianuarie va avea loc un turneu demonstrativ de tenis la care vor lua parte câțiva dintre cei mai buni jucători de tenis ai lumii, printre care și Simona Halep. Competiția va avea loc la Adelaide, acolo unde campioana noastră a fost carantinată alături de Serena Williams, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Naomi Osaka și Dominic Thiem. În plus, organizatorii au anunțat alte două nume care vor fi prezente la Adelaide săptămâna viitoare.
Australianca Ashleigh Barty, liderul mondial din clasamentul WTA, se va alătura starurilor Serena Williams, Simona Halep (nr. 2 WTA), Rafael Nadal, Novak Djokovic, Naomi Osaka și Dominic Thiem în turneul demonstrativ de la Adelaide, programat la sfârşitul lunii ianuarie, au confirmat joi organizatorii evenimentului. În plus, și italianul Jannik Sinner va fi prezent.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM O ORĂ

Starurile din tenisul mondial revin oficial pe teren

''A Day at the Drive'' va reuni opt dintre cei mai buni jucători din lume cu 67 de Grand Slam-uri câştigate în total şi se va disputa în două sesiuni, în faţa unui public de aproximativ 4.000 de spectatori, au anunțat joi organizatorii. Evenimentul de la Adelaide va lansa sezonul de tenis din Australia şi va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre pe 29 ianuarie.
Barty, 24 ani, nu a mai jucat un meci oficial din februarie 2020, an în care a renunţat să-ţi apere titlul la Roland Garros şi a sărit şi peste US Open în plină pandemie de coronavirus: ''Abia aştept să joc primul meu meci din 2021 la Adelaide. Am amintiri plăcute de la Adelaide International de anul trecut şi va fi grozav să revin aici pe teren cu prilejul <A Day at the Drive>'', a declarat Barty, care în 2020 a cucerit turneul WTA de la Adelaide.
După turneul demonstrativ din Adelaide, Simona Halep va participa la competițiile de încălzire pentru Australian Open, cele din categoria WTA 500, organizate la Melbourne. Simona va alege un turneu din perioada 1-7 februarie pentru ca apoi să participe la primul Grand Slam din 2021 - Australian Open, în direct pe canalele Eurosport și Eurosport Player.
Programul oficial al Simonei Halep pentru startul acestui sezon:
  • 31 ianuarie – 6 februarie: Gippsland Trophy / Yara Valley Classic Melbourne (WTA 500)
  • 8 – 20 februarie: Australian Open (Grand Slam) - în direct pe Eurosport și Eurosport Player
  • 1 – 6 martie: Doha
  • 7 – 13 martie: Dubai

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26
Tenis
Simona Halep, primul mesaj pentru fani după suspendarea pentru dopaj! Citatul postat de româncă
21/11/2022 LA 18:42