Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, se află la Dubai pentru a efectua pregătirea din presezon. Duminică, dubla campioană de Grand Slam s-a antrenat alături de Kristina Mladenovic, campioana de anul acesta din Fed Cup. Simona i-a transmis Kristinei un mesaj după antrenament: "Kristina Mladenovic, îți mulțumesc pentru un antrenament grozav", a scris Simona pe contul personal de Instagram.
https://i.eurosport.com/2019/12/08/2732460.jpg
Săptămâna aceasta, Simona și-a prezentat echipa alături de care va lua cu asalt noul sezon competițional. Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov, Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut). Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor secund al Simonei Halep

Artemon Apostu-Efremov le-a antrenat în trecut pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu. În noiembrie, Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cel care i-a fost alături la Wimbledon, acolo unde s-a impus după o finală epică disputată în compania Serenei Williams.
Simona Halep a publicat sâmbătă o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apărea și noul antrenor secund, Artemon Apostu-Efremov. Imaginea postată de jucătoarea de tenis din Constanța este însoțită de mesajul: "Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Suntem fericiți să te avem în echipă".
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02