Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, se află la Dubai pentru a efectua pregătirea din presezon. Duminică, dubla campioană de Grand Slam s-a antrenat alături de Kristina Mladenovic, campioana de anul acesta din Fed Cup. Simona i-a transmis Kristinei un mesaj după antrenament: "Kristina Mladenovic, îți mulțumesc pentru un antrenament grozav", a scris Simona pe contul personal de Instagram.
https://i.eurosport.com/2019/12/08/2732460.jpg
Săptămâna aceasta, Simona și-a prezentat echipa alături de care va lua cu asalt noul sezon competițional. Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov, Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut). Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43

Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor secund al Simonei Halep

Artemon Apostu-Efremov le-a antrenat în trecut pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu. În noiembrie, Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cel care i-a fost alături la Wimbledon, acolo unde s-a impus după o finală epică disputată în compania Serenei Williams.
Simona Halep a publicat sâmbătă o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apărea și noul antrenor secund, Artemon Apostu-Efremov. Imaginea postată de jucătoarea de tenis din Constanța este însoțită de mesajul: "Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Suntem fericiți să te avem în echipă".
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27